MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Launcher
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam.
Chciałbym zmienić launcher minecraft'a z zyczu na jakiś inny. Tylko nwm na jaki. Inni proponują to inni znowu coś innego, więc postanowiłem spytać Was drodzy gracze. Możecie zaproponować taki, żeby:
-była możliwość wgrania skina,
-była możliwość wgrania własnych modów oraz textur.
Pozdrawiam CraftingPolska. Drifter Smile
[Obrazek: 25sna07.gif]
Luncher? Chyba Launcher...
A co do tematu to skina bez premki nie będziesz miał oprócz zyczu.
A tekstury to przecież nie do launchera tylko do resourcepack, każdy launcher to odczyta, a mody to chyba Crystal launcher ma takie możliwości.
Oprócz zyczu nic nie ma innego.
No wiem, wiem, a ile kosztuje premka?
@Kornelek "Luncher? Chyba Launcher..." sorry spieszyłem się, poprawione.
Premka ~80 PLN. Dla samego skina kupno się nie opłaca.

Polecam Shiginime
Osobiście polecam minecraft premium, lepszego nie ma. Jeśli jednak bardzo nie chcesz wydawać pieniędzy, warto pobrać shiginima launcher lub crystal launcher. Dodam, że jeśli posiadasz konto na by zyczu, nie możesz zalogować się na nie w minecraft premium. No chyba że coś przeoczyłem w tym temacie, co jest praktycznie nie możliwe. Posiadam premium więc wiesz...
Na prawie każdym możesz wgrać skina np:Crystal Launcher ale i tak tylko ci co mają ten sam launcher zobaczą go tak samo jak zyczu
Ehh jak już chcesz to pobierz ShiginimaSE_v3100 - Launcher ktorz dziala jak premka ale bez skina ^

A jak chcesz skina to 25 zl za konto premium uzywane i 50 zl za nie uzywane na g2a Smile
Polecam Shiginime!
Sam jej używam i jestem zadowolony!
Ok, dzięki. Można zamknąć Smile.
Stron: 1 2
Przekierowanie