MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ważne!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Twój nick z gry: xBaksiox.
Nicki osób posądzonych: KamilxDMasters.
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dzisiaj.
Opis zdarzenia: Gracz używa błędu gry, ucieka podczas walki. Ps. To nie jest autoDC.
Dowody: https://youtu.be/ciWScDtnTJQ
Sugerowany wymiar kary: Ban na zawsze.
Serwer: WB, MS.PL.

Filmik już działa dziękuje Tongue.
WIesz ty też tak robisz :/ a ja cie nie nagrywam.... sam powiedziałeś ze na loganie gramy .. a tu mnie oszukales i filmik robisz pewnie .. komenda /is spawn tez tak robisz fajnie by było jak by usuneliscie komende /is spawn by mi baksio nie uciekł jak z filipsone na niego szłem xD cały czas tylko mi marudzisz KamilxDMasters solo a ja mówie nie Kurde chce mieć spokój po co mu to solo ze mną zotoloo jest od niego lepszy a nie ja. Koniec Tematu :-: ja ci coś takiego zeby nagrać cie nie chce ci zrobić ale widzę ze ty tak.

Eldo :/
Nie robię. Nie mówiłem nic takiego wypraszam sobie. Wyszedłem z serwera po 5 minutach wbiłem, i cię zaatakowałem. Zabiłem jedną osobę, potem powiedziałeś mi że mi pokażesz groziłeś mi i wbiłeś na arenę. Ja Włączyłem nagrywanie i co? Użyłeś błędu dla twoich przyjemności. Gracz niech zostanie ukarany.
masz dowody ze niby ci "groziłem" ? ja tylko napisałem XD tylko ze ja nic ci nie pisałem tylko napisałem XD ...
Wcześniej napisałeś, mam chyba jeszcze chyba filmik nie wiem, ale są dowody to niestety..
dobra nie chce się kłócić
To nie temat na takie rozmowy jak już chcecie to popierać je dowodami
Ok, ja już nic nie piszę, ale gracz powinien zostać ukarany, iż ja również dostałem ban.
i se kupiłeś unbana a mnie nie stać.! xDDD
To widzę że masz problem. Proszę już nic nie piasć pod tym postem! Czekamy, aż administrator się wypowie i u kara gracza!
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie