MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja dotycząca sklepu sms
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chodzi mi oto czy była by możliwosc wprowadzenia do zakupu 50 tysięcy za 15 zł, mi czesto zostaje 15 zl więc co mieciac był doładowywał to samo vip 15 dni 15 zł vip 30 dni 30 zl Smile liczę na odp.
Wątpię, aby zostało to wprowadzone. VIPa można dostać na miesiąc. To czas, przez który gracz zdąży uzbierać na diamentowy set i miecz. Dodatkowo gracz nabije lvl. Przez 15 dni nie da się tego zrobić. Z kasą... Hmmm neutral. Ale jaki kod SMS? To chyba dobre pytanie. Jestem na neutral.
Cytat:Żadnych zmian w tym zakresie nigdy nie było i nie będzie, te 24,60zł to żaden koszt dla przeciętnego gracza, zamiast dużego zestawu w macu masz miesiąc świetnej zabawy unikalne autorskie tryby. Jeśli dla kogoś to za dużo może go nie kupować. Nasze serwery istnieją od wielu lat i wiele lat istnieć będą, serwery kosztują wiele tysięcy każdego miesiąca i nie sądzę abyś ty sam zajął się sponsoringiem. Poza tym prowizja z samych smsów jest nędzna, co z tego że sms kosztuje 24,60zł jak na czysto zostanie około 7zł (po zabraniu prowizji i odprowadzeniu podatków).
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie