MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Usuwanie "Martwych" Trybów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, mam taki pomysł aby usunąć niektóre tryby z mineserwer.pl gdzie nikt nie gra lub gra 0.1% servera (np. WarZ, który nie jest dopracowany w żadnym %). Powodem tego jest chęć wprowadzenia innych trybów, a te zajmują tylko zbędne miejsce i nie przynoszą żadnego zysku. Może niema jakichś bardzo sensownych powodów aby je usunąć, ale jedynym i dobrym jest zrobienie właśnie miejsc na kolejne tryby, które w przyszłości MOŻe banan wprowadzi (polecam VampireZ).
Sam wpadłeś na ten pomysł z usuwaniem trybów na których siedzi 0 osób ? Bo jeśli tak, to szacun, nigdy bym na to nie wpadł Wink
Noo,WarZ przez to ze slabo dopracowany, malo graczy, mniejsze zainteresowanie, mniej sie oplaca dopracowywac go. Błędne koło
Jestem za.
Sam grałem na WarZ i szybko się nudzi.
Już po 5minutach gracze wychodzą z gry
Tak samo BlitzSG które już praktycznie wymiera
Za starych czasów często były takie decyzje teraz nie wiadomo może w " tajnym " temacie powstanie kasacja starych trybów gry ^

Nie ma sensu na razie tutaj tego pisać.
Też chciałem zaproponować coś takiego ale musiałem to mega przemyśleć (myślę 4 miechy)
Wtedy banan mógłby wprowadzić dużo innych trybów
przydało by się albo zmodernizować te tryby mało używane albo je usunąć.
zgadzam się w stu procentach bo na nich nikt niegra i załorzyciel ma racje
Jak dla mnie, zmieniłbym tytuł wątku, co do pomysłu, neutral
@Refresh
Stron: 1 2
Przekierowanie