MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wojownicy vs Potwory umarło?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
No bo jeśli 18 graczy siedzi w godzinach 17-19, a kiedyś to serwery były zapchane.
No bo teraz jest koniec roku szkolnego, wszyscy muszą poprawiać oceny i nie mają czasu na komputer, pewnie na wakacje to będzie znów z 1000 osób Wink
Doszły też nowe tryby - RPG, GTA, Skyblock +, na których siedzi po 70-40 osób
Ja siedzę na WvsP codziennie i wychodzę kiedy jest minimum 8 graczy. Ale teraz to wszyscy siedzą głownie na drugiej edycji więc wiesz...
Może i jest mało osób, ale teraz w dużej większości zostali ogarnięci gracze. Wszystkie "noby" i "dzieci" z I przeszły na II. Zostali tylko Ci ogarnięci Tongue Nikt nie żebra o itemy (oprócz mnie Big Grin). Tryb nie umarł. Jeszcze tam ludzie grają.
Tak naprawdę zwykle jest tak że tam gdzie Banan robi jakieś nowości, tam ludzie bywają a najczęściej to z powodów "bo chcę być na odcinku" Big Grin

Tryb W vs P I nie umarło wcale, lecz myślę że i tak odświeżenie jakieś by mu się przydało np. dodanie jakiejś nowości (co prawdopodobnie przyciągnie ludzi, lecz wątpię by Banan się zgodził by cokolwiek nowego tam postawić).

Tak czy inaczej w wakacje (lipiec - sierpień i może końcówka czerwca albo jego połowa) powinna się liczba graczy unormalizować tj. powiększyć.
Może aby wskrzesić ten tryb spróbujemy z kolegami zbudować ciekawą mapkę z downloadem Big Grin.
To też z powodu nauki. Na wakacjach i feriach były u nas rekordy po 1k+ graczy. Choć sam przyznam na trybie nie gra zbyt wiele osób.
Na MineFoxie, na WVSP 1 Gra jeszcze 20-30 osób razem ze mną. Więc nie sądzę by tryb "umarł". Aczkolwiek kiedyś grało wiele, wiele więcej osób. Na wakacje te osoby pewnie wrócą Big Grin.
Banan dawno nie nagrywał tego trybu. A jak wiadomo każdy chce go spotkać, więc nie ma banana=nie ma graczy. Poza tym jest to już stary tryb i przyznam że mnie także zaczyna nudzić.
Co innego jak jest jedynym interesującym trybem na serwie. Taki przypadek występuje na Minecraftowo.
Przydało by się jakieś odświeżenie!
Stron: 1 2
Przekierowanie