MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dość ważne pytanie dla mnie.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, jak już wiemy jest aktualnie nowa edycja dwóch serwerów na MS.Pl. Myślałem nad tym czy pisać ten wątek ale postanowiłem napisać, mianowicie czy będzie kiedykolwiek nowa edycja serwera WB? Czy właściciel Banan ma w planach zrobić nową edycje serwera WB? Nie piszcie że serwer jest niby na razie dobry... Jest on bardzo zaniedbany gram na nim i widzę dużo rzeczy, których nie ma a są na MF.Pl. Chciałbym aby właściciel rozważył propozycję. (Proszę nie pisać pod postem "właściciel nie ma czasu na ten serwer, są inne serwery, na które trzeba poświęcić czas" ponieważ ja to wiem, chcę tylko wiedzieć czy prawdopodobnie będzie nowa edycja. To tyle dziękuje dobranoc Tongue.
boże wy ciągle myślicie że to takie hop siup siabada nie dawno wszedł nowy tryb i nowa edycja sky block jeszcze wam jest mało na ten moment . Przy robieniu nowej edycji czegokolwiek jest masa ale to masa roboty. A wy byście chcieli od razu 5 edycji w 1 dzień no ogar. gdyby co tydzień była np robiona edycja to było by to tak naprawdę ciulowo robione. A w już się pytacie jakie banan ma plany zobaczycie w przyszłości po co pytać. Lepiej poczekać i mieć naprawde dobry tryb na poziomie nicz co tydzień tak jak wy byście chcieli coś co tak naprawdę nie było by przemyślane
Zgadzam się z tym, że na wb powinna być nowa edycja, lecz nie piszę wątku tak jak ty z tym, że chcesz by ona była. Właściciel sam stwierdzi, czy potrzeba tej nowej edycji czy też nie. Przyjdzie kiedyś czas na to, że się doczekasz Wink
dokładnie na każdy tryb przyjdzie czas teraz będzie easyhc a potem może wb więc cierpliwości
Kosz
Dzięki za odpowiedź.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie