MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]IComboYouKRUL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nick: IComboYouKRUL

Serwer: MineSerwer.pl

Recydywista: Nie.

Banowany; przez xKornelka w niedzielę.

Powód bana: trollowanie/brak współpracy z administracją.

Opis zdarzenia: W niedzielę zostałem zbanowany przez xKornelka ponieważ nie stawiłem się na skype.
Ta pytała mnie czy mam cheaty(?) nie wiem o co dokładnie chodziło. :/
Cheaty - oszukaństwa(?) czyli, że co? Błędów gry? Oszukałem gracza? Nic takiego nie robiłem. Kiedy napisałem xKornelka, że nie mam Skype i nie mam możliwości zainstalowania ponieważ rodzice zainstalowali mi blokadę na komputerze przez która nie mogę pobierać nic z internetu bez podania klucza oraz mam ograniczony dostęp do internetu. Ta mnie zbanowała... jest to niesprawiedliwe, liczę na UNBANA!
Z resztą nie byłem pewny, że ta osoba ma tu jakąś rangę bo skąd miałem wiedzieć?

Serdecznie pozdrawiamShy
Jak nie stawiłeś się na sprawdzanie no to ban ;p jest słuszny
(17-May-2016 16:46:35)Howster109 napisał(a): [ -> ]Jak nie stawiłeś się na sprawdzanie no to ban ;p jest słuszny

Cześć. Smile

W moim wątku wytłumaczyłem czemu nie mogłem się stawić. Z resztą jestem przekonany, że xKornelka mogła sprawdzić co tam chciała w inny sposób. Smile
I tak byś musiał pobrać inny program
(17-May-2016 16:54:04)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]I tak byś musiał pobrać inny program

Miałem już zainstalowany TeamViewier ponieważ mój tata jest informatykiem i kiedyś było mu potrzebne. Smile

Niestety Skype rodzice nie chcą mi zainstalować, boją się o mnie.

Chciałbym również dodać, że nie wylogowałem się z serwera tylko to xKornelka dała mi bana ponieważ uznała to co napisałem za troll. :^)
Daj ss chatu albo ss bana chciałem zobaczyć dokładnie co tam pisze
(17-May-2016 16:57:40)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Daj ss chatu albo ss bana chciałem zobaczyć dokładnie co tam pisze

Aktualnie nie mam takiej możliwości, z resztą po co Ci to potrzebne? Zostałem zbanowany przez xKornelka i to z nią chciałbym wyjaśnić zaistniałą sytuację.

Powód bana w pierwszym poście. (*-*)
Aaa to ty byłeś ten co sobie ze mnie jaja robił...
Wiesz teraz już średnio pamietam za co ja cie zbanowalam, banowalam tyle osób, że wiesz.
Jeżeli nie stawiles się na sprawdzanie - dostales bana, proste - logiczne.
(17-May-2016 17:03:39)Kornelek napisał(a): [ -> ]Aaa to ty byłeś ten co sobie ze mnie jaja robił...
Wiesz teraz już średnio pamietam za co ja cie zbanowalam, banowalam tyle osób, że wiesz.
Jeżeli nie stawiles się na sprawdzanie - dostales bana, proste - logiczne.

Nie pozwoliłaś mi wyjaśnić sytuacji. Gdy napisałem, że nie mogę pobrać skype bo mam blokadę dostałem bana z powodem wyżej. Wątpie aby wgl minął czas który mi dałaś.
Yyy ?
Nie pisałeś czegoś takiego...
Jeżeli pisałeś to daj screna.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie