MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : kunda
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Chciałbym dostac unbana ,dlatego że ban jest niesłuszny a jest za to ,że napisałem do użytkownika o nicku LordVoldemort czy ty przypadkiem nie jestes supportem albo yt na minecraftpolska ? A za chwile dostalem bana za reklame a chyba to nie jest reklama ... Sad zbanowal mnie policjant LubiePlacki69 . Prosiłbym o szybkie rozpatrzenie sprawy .Dziękuję
Serwer: mineserwer.pl
Podałeś IP serwera więc dostałeś bana i nie musiałeś pisać "Zapraszam na najlepszy serwer".

Tak to wyglądało: (zakreśliłem IP)

[17:38:04] [Client thread/INFO]: [CHAT] <kunda» > LordVoldemort ty przypadkiem nie jestes supportem czy yt na min*******lska net
[17:38:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] ??????????????????????????????????????????????????????????????
[17:38:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] ?Zamow range (V.I.P) ! Otrzymasz dostep do komedy /VIP oraz /ORB
[17:38:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] ?Dodatkowo bedziesz mogl wybrac WYSPE SPECJALNA tylko dla VIP
[17:38:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] ?Wyslij SMS: MS.TWOJNICK na numer: 92045 (Koszt: 20zl netto)
[17:38:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] ??????????????????????????????????????????????????????????????
[17:38:13] [Client thread/INFO]: [CHAT] kunda has been banned.
[17:38:13] [Client thread/INFO]: [CHAT] <[VIP] DominikPL1590» > kunda reklamujesz >>??<<
[17:38:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] <LordVoldemort» > Jakiego kunda? wtf
a dokończył? Na koniec napisał " .pl " ?
Ip to by bylo jak bym podał chyba minecraftpolska.net a pozatym to nie była reklama ... Sad chociaż jakieś upomnienie moze czy cos ...

Mój błąd ale mogło byc upomnienie chociaż !!!
Tak naprawdę to jest reklama w pewnym sensie bo na tej stronie którą podałeś widnieje ip serwera który nie należy do sieci banana
To jest niesprawiedliwe ..
Zanazwe serwera też jest ban więc nie ma co wyjaśniać
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie