MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] ValkarXD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zbanowane konto: ValkarXD

Witam 2 dni temu gdy grałem w wojownicy dusz zostałem sprawdzany przez pomocnika.Grałem bez czitów,lecz gdy pomocnik kazał mi wejść do folderu %appdata% w folderze jednego z moich luncherów minecraft znalazł się folder huzuni,którego bardzo dawno używałem ale nie na tym serwerze.Proszę o wybaczenie z całego serca przepraszam, folder jest już usunięty.

Serwer: Mineserwer.pl
Teraz jest juz za późno na wylewanie łez jeśli posiadałeś huzuni no to niestety dostałeś karę.
Zanim jednak przeniose to do kosza chciałbym się zapytać kto Cię sprawdzał ( który policjant) i czy widział on date modyfikacji.
(17-May-2016 14:02:15)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Teraz jest juz za późno na wylewanie łez jeśli posiadałeś huzuni no to niestety dostałeś karę.
Zanim jednak przeniose to do kosza chciałbym się zapytać kto Cię sprawdzał ( który policjant) i czy widział on date modyfikacji.

Był to Grzesiek88888 coś takiego ?? proszę wybacz !! nie używam huzuni i nie używałem.
W takim razie musimy czekac na jego odpowiedź aby się dowiedzieć czegoś więcej.
No cóż były cheaty jest i ban cheatow używałes wtedy na serwie i to dlatego cie sprawdziłem.
UB nie otrzymasz. Powodem, który zadecydował o tym jest fakt, iż jesteś recydywistą. Nie raz Ciebie wziąłem do sprawdzania a ty jak gdyby nigdy nic uciekałeś z serwera. Miałeś hajs by wtedy kupować UB, więc wątpię, byś teraz nie miał Wink
Dodatkowo proszę o sprawdzenie ip gracza Valkar1 i ValkarXD Wink
Valkar1 kiedyś zbanowałem za niewstawienie się na sprawdzanie Big Grin

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie