MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: RolePlay-Star Wars. TRAILER
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, zapewne większość z was zna słynnego RolePlaya Star Wars (Tak w ogóle, najdłuższy wątek na forum). Dziś postanowiłem zrobić do niego filmik w formie Traileru Wink Chyba wiecie o co chodzi.
https://youtu.be/SMGQMIsOqR0
Użyte postacie:
-Rey- Rey (Gosia)
-Obi Wan- Zhaus (Ja)
-Luke- Luke (Ja)
-Grievous- Grievous (Rayqq)
-Anakin- Key Ley (Demonik)
-Palpatine- Palpatine (Akademia)
-Boba Fett- Boba Fett (Ancoron)
-Darth Maul- Maul (Devil)
-Darth Vader- Vader (Gandalf)

(Zhaus normalnie ma tylko brodę, jest łysy ale nie mogłem znaleźć nikogo innego który by go choć przypominał

Filmik zrobiony z 10 innych filmików Smile
Nie uwzględniłem w nim takich userów jak Voldemort czy Howster którzy zagrali prawie nic. Nie było w nim także postaci, które pojawiły się na koniec (Cad Bane, Starkiller, GreekLend, Nexus, Crystal). Może pojawią się w 2 trailerze jeśli taki zrobię Smile
Mam nadzieję, że się podoba. Dzień roboty.
I tak nie ogarniam o co chodzi w tym Role Play i Star Warsach, ale montaż i pomysł 10/10 Wink
+
Szacuneczek. Moim zdaniem bardzo dobre RP, ale ta prezentacja pierwsza klasa łap plusa Big Grin
Zapowiada się ciekawie
wow. Chce druga czesc star wars :V
Genialne... po prostu genialne Smile

Również chciałbym 2 część tego RP ^^
Łap + Za montarz filmu.

PS: I tak niewiem o co chodz z tym wątkiem.
Haha Smile
E.P.I.C.K.I.E.
Smitheł a nie musiałeś nawet wysyłać do mnie tego PW choć miło że uprzedziłeś Smile

Ja zazwyczaj potrafię zrozumieć pewne braki, szczególnie iż wiem że na postaci zmyślone mało komu by chciało się je opracowywać. Szczególną więc uwagę zwracam tylko na chęci a nie na zamiary Smile

A co do tematu to całkiem całkiem ciekawy montaż, myślę że będzie epic Smile
Epickie!!! Łap plusa!!! Big Grin
No, fajnie jakby była 2 część RP.
#MegaLeciPlusik

Big Grin
Przekierowanie