MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] bartek228
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Pandzia33
Nick osób posądzonych: bartek228
Najdokładniejsza data zdarzenia: 16.05 godz. 23
Opis zdarzenia: Gracz loga podczas pvp.
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=fkiw7YwxmUU
Sugerowany wymiar kary: ban permamentny
Serwer: mineserwer.pl (jail)

Na nagraniu widać mojego zbugowanego txt, lecz pytałam się wiele osób z moderacji co do tego txt, i mogę go mieć. Więc proszę mi tu nie pisać, że mam X-Ray'a Wink
Nie loganie tylko wpisanie komendy ./mvs którą zgłaszałem już jakieś pół roku temu, a dalej nie jest zablokowana. Po wpisaniu komendy tepa nas na spawn, nawet gdy jesteśmy w walce, jest tak samo na trybie pvp i kiedyś było na sv ;v.
Z tego co wiem to nie powinno się banować za niedopracowanie serwera.
(16-May-2016 23:34:15)Quirell napisał(a): [ -> ]Nie loganie tylko wpisanie komendy ./mvs którą zgłaszałem już jakieś pół roku temu, a dalej nie jest zablokowana. Po wpisaniu komendy tepa nas na spawn, nawet gdy jesteśmy w walce, jest tak samo na trybie pvp i kiedyś było na sv ;v.
Z tego co wiem to nie powinno się banować za niedopracowanie serwera.
Kilka osób już dostało bana (perm) za używanie komend (np./mvs). Więc czemu akurat on nie ma dostać?
@UP To podaj mi nicki tych osób skoro "Kilka osób już dostało bana"
np. xBaksiox (czy jaki on tam mial nick), on jeszcze zgłaszał kilka osób..
Nikt nigdy za to bana nie dostał
Bylo juz to kiedys zgłaszane
http://mineserwer.pl/Temat-Komenda-mvs
Gracz nie dba o piękno mowy ojczystej. Napisał: ty hu** ( ja nie napiszę całego słowa ale gracz obwiniany w skardze tak postąpił, Alex pisał na filmie że dorzuci ssa.)
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie