16-May-2016, 19:18:39
Jak to było, że wbiłem na serwerownie Szybkiego.....
Pewnego dnia po szkole... byłem na skypie po czym dostałem info od kolegi, że
jakiś nowy serwer znalazł. Byłem zaciekawiony więc od razu wbiłem... był to któryś z serwerów craftboard ( nie pamiętam dokładnie ). Było Nas 4 ja, Best1375, kamiwok i gregsz ( jak ktoś ich pamięta to niech napisze XD! ). Fajnie się bawiliśmy nawet mieliśmy własną działkę
. Mieliśmy na niej domek i parkour z dirta :-:. Pewnego dnia otwierając minecrafta ( był to minecraft byzyczu ) była reklama serwera ,,Mineserwer.pl,,. Hmm.... pomyślałem.... co to może być pewnie jakieś badziewie ( bez obrazy ;p ) Wbiłem, i się przekonałem... po 2 dniach grania poinformowałem kolegów, że owy serwer istnieje....
Początki... i 1 miecz dusz!
Na początku nic nie ogarniałem... ale... zabiłem kogoś i ,,wyleciał,, z niego Miecz Dusz. Pomyślałem, fajne enchanty może kogoś zabije z setem. No niestety.. padłem.. Po jakimś tygodniu grania postanowiłem sobie kupić właśnie ten item tzw. Miecz Dusz. Fajnie mi się grało. Uczyłem się dopiero ,,podstawowego,, PvP. Mój kolega również zakupił owy miecz. Zawsze jak ktoś padał drugi dobijał, świetnie się grało. Po jakimś tygodniu tej ekstytującej gry postanowiłem, że kupie sobie pozostałe boskie przedmioty. Na początku oczywiście nie wiedziałem jak one działają... ( idiota... kupił itemy ale nie wie jak z nich korzystać
). Np. rogu używałem tylko do ucieczki... nie wiedziałem, że daje siłę III. Grałem i grałem aż...
Pierwsze sojusze!
Początkowo sojusze miałem tylko z moimi zaufanymi kolegami. Pewnego dnia... zorrooxd ( Teraz _Ancoron_
) napisał na chacie, że ma tak zwane ,,x2,, spytał się kto by chciał te itemy napisałem ,,ja,, zgodził się. Napisał, że do kamienia ( teraz juz wiedziałem o jaki kamień chodzi... a nie jak na początku
). Dał mi ,,x2,, i się spytałem ,,Może sojusz??,,. Był to mój pierwszy sojusz, jeżeli chodzi o innych graczy niż koledzy (
). Od tamtego czasu, aż do dziś mam sojusze z świetnymi postaciami tzw.
- _Ancoron_
- wojteksyQ1
- Arih (
XD )
- Michal01010
- MrRayqq
- ironhide
I wiele wiele więcej... oczywiście pamieć zawodzi po tych dwóch latach
Mam nadzieję, że się spodobało
Pewnego dnia po szkole... byłem na skypie po czym dostałem info od kolegi, że
jakiś nowy serwer znalazł. Byłem zaciekawiony więc od razu wbiłem... był to któryś z serwerów craftboard ( nie pamiętam dokładnie ). Było Nas 4 ja, Best1375, kamiwok i gregsz ( jak ktoś ich pamięta to niech napisze XD! ). Fajnie się bawiliśmy nawet mieliśmy własną działkę

Początki... i 1 miecz dusz!
Na początku nic nie ogarniałem... ale... zabiłem kogoś i ,,wyleciał,, z niego Miecz Dusz. Pomyślałem, fajne enchanty może kogoś zabije z setem. No niestety.. padłem.. Po jakimś tygodniu grania postanowiłem sobie kupić właśnie ten item tzw. Miecz Dusz. Fajnie mi się grało. Uczyłem się dopiero ,,podstawowego,, PvP. Mój kolega również zakupił owy miecz. Zawsze jak ktoś padał drugi dobijał, świetnie się grało. Po jakimś tygodniu tej ekstytującej gry postanowiłem, że kupie sobie pozostałe boskie przedmioty. Na początku oczywiście nie wiedziałem jak one działają... ( idiota... kupił itemy ale nie wie jak z nich korzystać

Pierwsze sojusze!
Początkowo sojusze miałem tylko z moimi zaufanymi kolegami. Pewnego dnia... zorrooxd ( Teraz _Ancoron_

- _Ancoron_
- wojteksyQ1
- Arih (

- Michal01010
- MrRayqq

- ironhide
I wiele wiele więcej... oczywiście pamieć zawodzi po tych dwóch latach

Mam nadzieję, że się spodobało