MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] zwierzak
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: edo
Nicki osób posądzonych: zwierzak
Najdokładniejsza data zdarzenia: 15.05.2016
Opis zdarzenia: Oszustwo o orby i "magiczne" tp na arene PvP
Dowody: W załączniku, na dole wątku
Sugerowany wymiar kary: Zwrot itemów, zakaz wchodzenia na PvP (SkyBlock), i ban tymczasowy nwm może na tydzień.
Serwer: minefox.pl

Witam, mam sprawę, oto ona:
Grałem sobie na SkyBlocku, budowałem coś na wyspie, a tu jakiś koleś się do mnie tepa napisałem /tpaccept, a tu wraz na Arenie PvP jestem!!! Jakiś koleś (zwierzak) mnie zabija i straciłem wszystko co cenne dla mnie Sad, (było to między innymi diax klata protection 4, diax spodnie 4/3, diax buty 3/3, diax hełm, diax kilof 5/3/3, diax miecz ostrość 2 i łuk Power 3). Spytałem się go czy odda a on na to: Jak dasz 2 orby. Napisałem OK i tepnął sie do mnie, oddał miecz, hełm, i buty. Powiedział, że jak dam 2 orby to da resztę. Więc dałem mu te orby dał kilof Unbreaking 1 i poszedł. Sad

Na szczęście mam screeny, ale mam Texturepacka i nie widać, że się orb świeci gdy go dropłem (Q).

Screeny są w załączniku
[attachment=1145]
[attachment=1146]

Sorry to drugi taki post, pierwszy źle zrobiłem.
Bardziej przy oszustwach przydałyby się filmiki, bo nie wiadomo jak ta wymiana wyglądała.

A tak do tego " magicznego " tp, ten gracz użył komendy /tpahere - I osobiście uważam że tylko twoja wina, na chacie pisało dokładnie że gracz chce Ciebie przeteleportować do niego, na przyszłość sprawdzaj co Ci się wyświetla.
Zgadzam się to twoja wina Smile powody u @up
Do Kosza z tym
Nie mam nagrywarki, a co do tego /tpahere, nie znam tego a angielskiego zbytnio nie umię

Nie rozumiecie, że nie chodzi mi o te /tpahere czy coś tym stylu???
Chodzi mi o to oszustwo z orbami
Odpisze to samo co w poprzednim wątku:
Cytat:Administracja nie odpowiada za stracone itemy i głupotę graczy. Następnym razem czytaj, czy on chce się do Ciebie tepnać, czy on chce CIEBIE tepnąć do nich. Kilofa niestety nie odzyskasz.
Gracz dostał upomnienie w grze, jeżeli ktoś coś zobaczy że dalej oszukuje graczy (mówi żeby się tepac bo ma sklep a potem zabija) wtedy będziemy banować.
Czyli jak będzie dalej robił troll to będzie można go zbanować ?
@Up jak się trolluje bezczelnie i to bez zwracania uwagi na ostrzeżenia to ban jest jak najbardziej zasłużony.

Zamykam.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie