Witam. Piszę odnośnie
TEGO podania na pomocnika. Człowiek wywiązuje się ze wszystkich warunków. Głosy na tak - 4; na nie - 2. Mimo wszystko podanie zostaje odrzucone. Główny sprzeciw stawia Arih.
Każde podanie w którym Arih jest na NIE zostaje odrzucone. Czy tylko ja tego nie rozumiem?
Decyduje sam Kalis o tym czy ktoś zostanie przyjęty czy nie. My jedynie możemy sugerować Kalisowi

Nie każde podanie gdyż byłem w jednym na tak zostało odrzucone. (Nie patrzac na to ze osoba nie pojawila sie na ts) Drobiazg. Kalis decyduje o tym ale kalis tez patrzy jak inni pomocnicy bedą
patrzec na nowego pomocnika jeżeli w twoim podaniu byłem na nie cos w tym wykyrłem a ty jeżeli byś sie naprawde starał o pomocnika wrocił byś za miesiąc z porządnym podaniem i pokazał klase "Tak to ja bede pomocnikiem"
Jeżeli nie podoba ci się to co pisze Tam sa drzwi.
@edit Zgodze sie arih to jakis nub... Na kazdym podaniu na nie ZBANOWAC GO !@! :_:
Diabolus w podaniu na pomocnika nie liczy się ile jest głosów na nie i na tak, tylko Kalis zawsze wybiera. Ale i tak zgodzę się że czasami Arih niesprawiedliwie osądza. Mam aż dwa tego przykłady
1. Odbanował TheMiXona. Ha jak dla mnie on ma na 99% cheaty, a jeżeli z nim PvArih nie walczył PRZED tym jak Czareeeek dał mu bana to skąd może wiedzieć czy ma je? Po tym jak Czareeek zbanował mógł wyłączyć cheaty. A jeżeli Arih z nim walczyłeś i widziałeś że nie miał cheatów, to ok sorry.
2. Jak wiemy PvArih daje często bana za multikonta... A co się stało kiedy mlody i trebor dostali bana na forum? Zrobili multi, a Arih nie daje im bana i pozwala na to...
No i to są dwa przykłady. Rozumiem że w podaniach na pomocnika, zwykle bywa na nie bo przecież wszyscy niebyli by dobrymi pomocnikami.
@Up Ncp nic nie wykazywało a czarek nie miał prawa zbanować jezeli ncp nie wykazywało chyba... Ze nagrał by film gdzie osoba ma cheaty

To był by dowod.
2:Juz leca bany

To racja Arih widzi ze mlody i trebor zalozyli multikonta i ich nie zbanowal. To wyraznie widac ze Arih zezwala na lamanie regulaminu.
Racja powinien zrobić dowody. Ja często nagrywam cheaterów, i już po nich

niech najpierw zbierze dowody a potem niech banuje.
Dużo z tego. Ponieważ ban to ban. Zakładanie multikonta nie oznacza tego, że zaczynasz z czystą kartą jako osoba. Absolutnie nie. Byłeś za coś ukarany? Ponieś tą karę godnie. Jeśli nie potrafisz - rozstań się z serwerem. Notoryczne łamanie zasad to perm.