MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Reset kopalni
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy na trybie SkyBlock kopalnia mogłaby się szybciej resetować? Bo ja i inni gracze czekamy ciągle z 10 minut aż ta kopalnia się zresetuje.

http://screenshot.sh/oAdi7rXsuJ757
Zgadzam się troche to długo trwa. Zdążyłem za ten czas przebudować wyspę, pójść poexpić na krypcie a kopalnia dalej się nie odnowiła :/ Powinno być krótsze oczekiwanie.
powinno byc co 5 min. czekam 1h i dalej tak samo. czy to sie wogole odnawia?!
Odnawia się,mówiłem bananowi by to zmniejszyć, a on powiedział że za 2-3 tygodnie będzie tam grało już mniej osób i wtedy nie będą nadążać z kopaniem. Choć też uważam że choć minimalnie lub na pewien czas powinno to być zmniejszone.
@Ref.
Nie ma poco tego czasu zmniejszać ponieważ jak już jest napisane za 2-3 tygodnie będzie mniej osób i od czego są stowniarki ja sobie zrobiłem 1 i nie muszę chodzić kopać na warp kopalnia.
(15-May-2016 14:57:41)czarnacyfra napisał(a): [ -> ]Nie ma poco tego czasu zmniejszać ponieważ jak już jest napisane za 2-3 tygodnie będzie mniej osób i od czego są stowniarki ja sobie zrobiłem 1 i nie muszę chodzić kopać na warp kopalnia.
Chodzi mi głównie o nowych graczy. Też mam stoniarkę, a nawet 2 i kogo to obchodzi... Nowi gracze nie mają od razu stoniarki, ale chociaż o te 5 minut przydałoby się zmniejszyć reset.
od tego są stoniarki abyście mogli robić prywatne kopalnie, kopalnia publiczna to kopalnia publiczna resp dla vipów jest co 15 min dla graczy co 30. Logiczne że przez wekkend w godzinach szczytu (czyli wtedy kiedy byl napisany ten watek) kamienie znikaja w mgnieniu oka, ale w ciagu tygodnia to calkowicie normalny czas respu.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie