MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Amulety
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wes Kalis z Bananem zróbcie amulety na wojownicy dusz moze jeden albo te z serwera craftboard. Przywołany może byc komendom jak jest amulet sily to /siła ,
amulet szybkości /wiatr ,amulet boskiej ochrony /ochorna, amulet światła /światło ,amulet leczenia /uzdrowienie. Można je kupic sms 8 zł brutto 16zl netto lub kupic za 10000 fe jeden.Plisska Kalis zastanów sie. Kto jest za amuletami na wojownikach dusz daje łapkę w górę i pisze odpowiedziSmileSmile.
A patrzyłeś na cenę fe? 10k to jakieś 25 zł a amulet smsem 10 Big Grin
WojteksyQ1 ale dobry pomysł z tymi amuletami Kalis z Bananem ustaą ceny fe i na sms podoba ci ssię pomysł z amuletami odpowiedz i łapkę w górę. Big Grin
Fajny pomysł Bogix popieram zaproś mnie na skype podam ci na msg w minecraft wojownicy dusz kocham ten tryb
Pomysł fajny ale ceny powinny być realniejsze Big Grin Ale niestety kalis się nie zgodzi bo część z tych amuletów jest absolutnie nie potrzebna xD a te które zostaną to odpadną bo róg daje te efekty.A poza tym amulety musiały by działać nie dłużej niż 10 sekund i raz na 2 minuty musiały by być używane.Bo jeden gracz by cały team wyrżnoł ;D
Jak dla mnie na razie Amulety są nie potrzebne na trybie Wojownicy Dusz.Dobrze się bez nich gra.
Amulety są niepotrzebne tylko ten na szybkość może Kalis z Bananem by się zgodzili ale pomyśl jak go zrobić szklany amulet z diamentem na środku takie coś to wogule i strzał wiatrem (Do danego bloku lub gracza z innej drużyny) Niszczył by bloki a zdolności jak vortex ma czyli lecenie przez 21 kratek co 35 sekund i tyle

POZDRAWIAM WIKTOX01 MÓJ NICK Z GRY WIKTOX01 Big GrinBig GrinTongueRolleyes
@up to dobry pomysł z tym amuletem
Amulety na tym trybie nie są dobrym pomysłem, ponieważ mogą okazać się za mocne. Poza tym już sam róg czy vortex działają jak amulety i to wystarcza
Słaby pomysł.
Stron: 1 2
Przekierowanie