12-May-2016, 20:04:16
Witajcie w krótkim specjalu na 1000 postów
--------------------
W jakim kierunku zamierzam iść?
W jakim kierunku zamierzam iść?
--------------------
Aktualnie?
Prawdę mówiąc moja pasja, to chęć tworzenia. Inaczej mówiąc - kreatywność.
Lubię spędzać czas na pisaniu pluginów/skryptów na mój
Prawdę mówiąc moja pasja, to chęć tworzenia. Inaczej mówiąc - kreatywność.
Lubię spędzać czas na pisaniu pluginów/skryptów na mój
serwer 
Gdy skończę gimbazę (napiszę i zdam te 10 egzaminów :V)
zamierzam pójść do technikum na kierunek technik-programista. Lubię również czasami "odłączyć zasilanie" i się wyspać ^^

Gdy skończę gimbazę (napiszę i zdam te 10 egzaminów :V)
zamierzam pójść do technikum na kierunek technik-programista. Lubię również czasami "odłączyć zasilanie" i się wyspać ^^
Co już zrobiłeś dla siebie?
Dużo. Naprawdę, dużo. Według mnie warto poświęcić trochę czasu na pasję, ale w gimbazie też nie ma lekko, i jednak czeba się trochę uczyć ;-;
Robiłem już 5 intr 3D, które mi się nie do końca udały :c
Na początku miałem problemy z C4D (Cinema 4D - Program do tworzenia obrazów/filmów w 3D) i bardzo mało ogarniałem. Było dla mnie rzeczą niemożliwą stworzyć kiedyś jakiekolwiek intro 3D. To było dla mnie tak czasochłonne i męczące jak zjedzenie puszki chili ^^ lol.
Robiłem już 5 intr 3D, które mi się nie do końca udały :c
Na początku miałem problemy z C4D (Cinema 4D - Program do tworzenia obrazów/filmów w 3D) i bardzo mało ogarniałem. Było dla mnie rzeczą niemożliwą stworzyć kiedyś jakiekolwiek intro 3D. To było dla mnie tak czasochłonne i męczące jak zjedzenie puszki chili ^^ lol.
Czego słuchasz?
Nienawidzę Disco polo. To dla mnie jęczenie typów przed mutacją :G
Słucham muzyki typu Dupstep, Trap, Pop-Rock oraz Techno.
Podobnie jak Iron, słucham również NCS, FSTU oraz GFM.
Są to moje 3 ulubione kanały muzyczne na których znajdę wszystko, czego bym tylko chciał. Moje słuchanie dupstepu i Trapu zaczęło się od opublikowania filmu szybkiego banana z muzyką w tle - Tobu Infectious.
Takie krótkie, lecz całkiem ciekawe ciekawostki (masło maślane;d).
Jak się spodobało, to daj tego jednego +
Plooose!
![[Obrazek: Sad-Meme-Face-15.png]](http://www.relatably.com/m/img/crying-meme-face-tumblr/Sad-Meme-Face-15.png)