MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban o konto z lvl 56
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Zolty12
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać unbana ponieważ poprawiłem swoje postępy i już postaram się tych bugów nie wykorzystywać a zatem je zgłaszać na Forum. Chciałbym dostać unbana również z powodu, że miałem tam duży poziom i bardzo dobre itemy, więc nie chce ich stracić. Jeszcze raz przepraszam, że wykorzystywałem ten Bug, a więc chcę żebyście to też naprawili.
Serwer: mineserwer.pl
Trzeba było najpierw myśleć, później działać. Moim zdaniem UB się nie należy.
Nie ma graczy równych i równiejszych. ;-;
Trzeba było nie wykorzystywać bugów Smile UnBana na "słodkie oczka" nie dostaniesz Wink
Wiem , ale się poprawiłem a cuda się zdarzają ;x jeśli nie dostane UB to chce odzyskać moje item z gta.

Wiem , ale się poprawiłem a cuda się zdarzają ;x jeśli nie dostane UB to chce odzyskać moje item z gta.

A poza tym każdy zasługuje na 2 szansę
Chyba śnisz.. Żadnych itemów ze zbanowanego konta nie odzyskasz.
Zawsze przecież możesz kupić Ub
Nikt Ci żadnych itów nie będzie oddawał, na tym polega ban.
Mamy ci dać UB za to że wykorzystałeś bug i chciałeś go zataić? Zostałeś zgłoszony, podjęto odpowiednie kroki ale darmowego UB za nieuczciwość w grze to se tylko od robaków możesz liczyć bo na pewno nie od uczciwych ludzi...

Również w tym celu popieram pierwszą osobę która tu rzuciła swoje cegły - było pomyśleć, bana by się nie dostało i kropka.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie