MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nieznośny bug gry W vs P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Buk jest taki że jak się jest w wodzie smok lata nad nami i dostajemy obrażenia i jesteśmy w pułapce
Prosze to naprawić
A masz jakieś dowody czy filmik jak tak sie dzieje ?

Ps: Słownik buk chyba bug a Bóg to Bozia Angel
Miałem emeraldowy set i miecz pioruna wskoczyłem do wody (2 kratki wysokości) jak coś smok był nad mną i mnie bił tak "UUUUUUUUUUUU"i przestał i znowu "UUUUUUUUUUUUUUUUU" i to było dużej i jeszcze raz tylko nie będę pisał i dedłem.
Opisane według wszystkich zdarzeń i Ostrzegam nie bądźcie takimi głupkami jak ja i nie kupujcie emeraldowych setów. Za pieniądze lub monety jak tam wydałem 200 i co żadnego zabicia nie dostałem. Kupiłem set od supermalpy jak coś nieoszukuje jak coś jest spoko.
To spadające bloki (bloki ognia) cie zgniatają np. Się pojawia informacja na czacie : ktoś tam was scuashed by falling block.
Tongue
(02-January-2015 14:43:03)Golden_Freddy999 napisał(a): [ -> ]To spadające bloki (bloki ognia) cie zgniatają np. Się pojawia informacja na czacie : ktoś tam was scuashed by falling block.
Tongue

Nie
Wiktox nastepnym razem moglbys jakos uzasadnic swoja wypowiedz i jakos ja rozciagnac.
Bo to mi wyglada na nabijanie postow.
Smok bije blokami ogniem jeżeli ktoś jest w wodzie i smok bedzie bił go to dostaje obrazenia gdyż blok go bije a nie ogien Wink
Arik a dlaczego on tak laguje?
Bo jest duży lata i wywala ogień bez limitu
To niech mu te animacje odbiorą lub go zmniejszą.
Przekierowanie