MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nowa broń na WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam Chcę zaprezentować wam nową broń która według mnie powinna zostać dodana do trybu WD. Tą bronią był by Galaktyczny Miecz. Nasz miecz miał by enchant- ostrość I,odrzut I,niezniszczalność I,zaklęty ogień I,szczęście I,wydajność I.Nasz miecz miał by 5% na 100% szansy na oślepienie przeciwnika na 2 sekundy za pomocą tzw.GALAKTYCZNEGO ROZBŁYSKU.Miecz można by było przywołać raz na godzinę lub co jedną grę za pomocą komendy /GALAKTYCZNY.Ten miecz był by pierwszą tak przyjazną dla graczy bronią jeśli chodzi o zakup, gdyż miecz było by można kupić na dwa sposoby- 1.sms'em o treści WOJ6.(twój nick) np. WOJ6.wojteksyQ1 o cenie 6zł brutto i 10,60 netto sposób 2. Za 2,5 tysiąca fe.
TO JUŻ WSZYSTKO MAM NADZIEJE ŻE MIECZ ZOSTANIE DODANY DO WD.

Dawajcie łapy w górę jeśli się podoba Big Grin
ja myślę że zamiast galaktyczny pasowałoby to: /galaktyka bo widzisz wszystkie ity mają swoją nazwę nie od określeń lecz od ich konkretów. Pomysł spoko ale jest 1 mały problem patrzyłeś na ceny? bo każda klasa kosztuje 10 tysi ten miecz klasom się nie równa bo klasy można przywoływać w grze ileś tam razy po śmierci a miecza już nie. miecza co grę można by było używać bo to silna broń
Spoko ale zapomniałem dopisać że miecz można przywołać raz na godzinę lub co 1 grę.
Zaraz, zaraz to ile kosztuje 10k FE sms?
Bo skoro mieczyk mialby kosztowac 6zl sMs, a doladowanie 10k Fe jest drozsze.
Cena za bardziej 2,5k lub 5k
Ale to tak troche nie fer że diax może żelazny
Młody G.O.L.D teraz sprawdziłem i miecz powinien kosztować od 2 tysięcy fe do 2,5 tysięcy fe.
A co do ciebie IceDog123 fer bo słuchaj miecz żelazny o większej sile ataku można wyenchantować z 30lvl.
A diaxowy miecz to już jakby rodzaj szpanu bo diaxy na WD trudno zdobyć jeszcze z takim enchantem.
Wiadomo że słabszy od MIECZA DUSZ ale to widać po różnicy ceny.
Miecz ten był by dla tych którzy nie chcą wydawać dużo kasy na gry Big Grin
Żadnego innego miecza nie będzie w najbliższym czasie.
Wkrótce będą nowe profesje i nowe sposoby zdobywania $ w grze!

Otrzymacie $ za zabicia graczy, za wygrane gry oraz za niszczenie kamieni dusz!
WojteksyQ1 no fajny pomysł mysle ze Kalis sie zgodzi
No ja myślę że tak będzie i mam nadzieję że warte dobre i cenne będzie to zdobywanie $
Mi się ten pomysł nie podoba , a ten miecz jakiego typu jest bo chyba nie diax?
Stron: 1 2
Przekierowanie