Widziałem gościa, który pisał kto wbije na mój serwer chociaż przez chwilę? Może dostać moda, itp. takie rzeczy gadał a jak wbiłem zarejestrowałem się, on już znał moje hasło. Jak najszybciej je zmieniłem! Zbanujcie go proszę! Nie chcę żeby inni mieli z nim doczynienia! Jego nick to: vipxkox
Pozdrawiam VarposNox[/font]
Po prostu nie dawaj na serwerach nie znanych tego samego hasła co do serwera popularnego, prosta sprawa, a jeśli chodzi o niego to jeśli reklamuje swój serwer w taki sposób to skończy się banem.
Powinieneś to napisać w dziale Skargi/Odbanowania ,co to za problem po prostu się rejestrować innym hasłem, albo najlepiej wogóle nie wbijać ?
Ps.Masz może jakiś ss tego że reklamował serwer inny niż z sieci banana?
Główna zasada w internecie - nie loguj się na innych portalach/serwerach z takim samym hasłem. Przede wszystkim chodzi o maila. Stracisz dostęp do maila - wtedy już chwila stracić dostęp do reszty usług.
A cop do gracza - Wrzuć jakiś dowód potwierdzający to co mówisz w dziale Skargi/Odbanowania
SKARGA ODRZUCONA
-=Administracja=-
Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.
Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)
![[Obrazek: MJxVhji.png]](http://i.imgur.com/MJxVhji.png)
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat
Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona