MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: "Błąd" z mobami.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zauważyłem to, że na SkyBlocku+ Respi się o wielie mniej mobów niż na innych trybach:
Na Starym SkyBlocku miałem 3-piętrowy Grainder i "spadywało" na 10 sekund 5-10 mobów, na WaterBlocku mam Grainder 2-piętrowy i "spada" na 10 sekund około 5 mobów, ale na SkyBlock+ zbudowałem 3-piętrowy (Identyczny do tego ze starej edycji) i na minutę "spada" może 5 mobów.
Zbudowałem na WaterBlocku platformę (Zapomniałem jakie wymiary) i w minecraftowej nocy zostawiłem na minutę (Z realu) i zrespiło się może 10-20 mobów,
na SkyBlock+ Zbudowałem taką samą platformę i zostawiłem na minutę i zrespiło się niecałe 5 mobów.

Proszę o naprawę tego "błedu".
Toś ty mojej wyspy nie widział mobow respi się pełno ja nie widzę problemu zwłaszcza że jest krypta
Może tylko to jest na Minefoxie
Chyba to tylko na MineFox , bo jak na MineSerwer mówicie że nie ma tego ,to chyba tylko na MF jest bo dużo się mobów respi.
Na minefox szybciej byl update ale juz byl zrobiony wszedzie.
Naturalny resp jest nico mniejszy, jesli ktoś doda spawnery to na pewno będzie miał znacznie lepszy - po to one sa.

Zwiekszony resp jest w krypcie (takze moby w grupach).
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie