10-May-2016, 19:44:08
Stron: 1 2
10-May-2016, 19:52:54
Trochę bez sensu jak będziesz żebrał po 100$ od graczy to mało osób będzie miało ochotę dołączyć..
Masz gang to musisz trochę wydać jak chcesz mieć dobry gang. Np. Masz typka w policyjnym secie i z dobrymi broniami bez gangu mówisz do niego: Ej dołączysz do mojego gangu? On odpowiada : (Powiedzmy że tak). To ty mu powiesz: To daj 100$. Wątpię że by dołączył
Pamiętaj że ja tylko przykład podałem
Masz gang to musisz trochę wydać jak chcesz mieć dobry gang. Np. Masz typka w policyjnym secie i z dobrymi broniami bez gangu mówisz do niego: Ej dołączysz do mojego gangu? On odpowiada : (Powiedzmy że tak). To ty mu powiesz: To daj 100$. Wątpię że by dołączył

Pamiętaj że ja tylko przykład podałem

10-May-2016, 19:55:18
Nie nabijaj bezsenzownych postow, jak ja bym pytał to by było z moich ty zupełnie inny przyklad podales
10-May-2016, 19:58:21
Ja nabijam? Nabijanie postów to takie jak twoje już kiedyś nabijałem posty bo o tym nie wiedziałem.. Teraz nie chce mieć ostrzeżeń naprawdę. (Nie pisze z tobą dalej bo sam sobie zaraz posty nabije i będą punkty karne xD
10-May-2016, 20:04:01
Cytat:Oczywiscię trzeba dać 100 $ bo tyle mi odejmuję
Sam ten tekst wystarczy do tego, żeby nikt nie pisał tu podań, to właśnie przywódca powinien być zaopatrzony w dolary do dodawania ekipy a dopiero potem o rekrutacji myśleć bo przesyłanie dolarów jest zablokowane na całym serwerze, stąd też każdy na własne konto zarabia i nie ma od jakiegoś czasu włamań na konta, by okradać z siana (kaski).
Finalnie, totalnie chłopie nie przemyślałeś tego, najpierw nazbieraj by dodawać ludzi do gangu a potem rekrutuj. Jak na obecną chwilę tylko 1 gang skutecznie podszedł do rekrutacji - ZMWP (jak pomyliłem litery to sry XD).
10-May-2016, 20:25:24
A nie którzy może nie mają tyle kasa bo wydali Np.na (Jakis set albo Bronie.) a przychodzi do ciebie powiedzmy że cały policyjny i pytasz go czy dołączy a on mówi ok a ty do niego daj 100$ i dodam.
I Pozdrawiam całą Administracje
.
XD.

I Pozdrawiam całą Administracje

XD.

10-May-2016, 20:53:00
(10-May-2016 20:25:24)tymek666 napisał(a): [ -> ]A nie którzy może nie mają tyle kasa bo wydali Np.na (Jakis set albo Bronie.) a przychodzi do ciebie powiedzmy że cały policyjny i pytasz go czy dołączy a on mówi ok a ty do niego daj 100$ i dodam.
I Pozdrawiam całą Administracje.
XD.
Bezsensu po wyżej powiedzialem jak ja sie pytam to ja ze swoich :o nie nabijaj postow TeczowyJonasz juz to napisal.
10-May-2016, 20:59:05
@Up i kto to mówi... jedynym który tu sobie posty nabija jesteś ty... Zaraz ten wątek z rekrutacji zmieni się w kłótnię albo debatę o to jak to będzie...
Proszę już nie komentować jego pomysłu o tym zagarnianiu 100$ zobaczymy czy ktoś będzie na tyle taki by tu napisać jakiekolwiek podanie. Ja również już wyciszam się w tej sprawie.
Proszę już nie komentować jego pomysłu o tym zagarnianiu 100$ zobaczymy czy ktoś będzie na tyle taki by tu napisać jakiekolwiek podanie. Ja również już wyciszam się w tej sprawie.
10-May-2016, 21:12:01
Bronie: Kij bejsbolowy
LvL: 0
Bronie: Kij bejsbolowy
LvL: 0
10-May-2016, 22:32:02
żałosna rekrutacja, szukam gangu ale na pewno nie będę płacił za dojście to twój interes żeby członków mieć w gangu a nie innych żebyś ich dodał do twojej frakcji
Jak dla mnie to dopóki nie zmienisz wymagań to nikt nie dojdzie
Jak dla mnie to dopóki nie zmienisz wymagań to nikt nie dojdzie

Stron: 1 2