MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Do gangu POP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dodaję do gangu Oczywiscię trzeba dać 100 $ bo tyle mi odejmuję

Wzór

LvL:
Trochę bez sensu jak będziesz żebrał po 100$ od graczy to mało osób będzie miało ochotę dołączyć..
Masz gang to musisz trochę wydać jak chcesz mieć dobry gang. Np. Masz typka w policyjnym secie i z dobrymi broniami bez gangu mówisz do niego: Ej dołączysz do mojego gangu? On odpowiada : (Powiedzmy że tak). To ty mu powiesz: To daj 100$. Wątpię że by dołączył Smile
Pamiętaj że ja tylko przykład podałem Tongue
Nie nabijaj bezsenzownych postow, jak ja bym pytał to by było z moich ty zupełnie inny przyklad podales
Ja nabijam? Nabijanie postów to takie jak twoje już kiedyś nabijałem posty bo o tym nie wiedziałem.. Teraz nie chce mieć ostrzeżeń naprawdę. (Nie pisze z tobą dalej bo sam sobie zaraz posty nabije i będą punkty karne xD
Cytat:Oczywiscię trzeba dać 100 $ bo tyle mi odejmuję

Sam ten tekst wystarczy do tego, żeby nikt nie pisał tu podań, to właśnie przywódca powinien być zaopatrzony w dolary do dodawania ekipy a dopiero potem o rekrutacji myśleć bo przesyłanie dolarów jest zablokowane na całym serwerze, stąd też każdy na własne konto zarabia i nie ma od jakiegoś czasu włamań na konta, by okradać z siana (kaski).

Finalnie, totalnie chłopie nie przemyślałeś tego, najpierw nazbieraj by dodawać ludzi do gangu a potem rekrutuj. Jak na obecną chwilę tylko 1 gang skutecznie podszedł do rekrutacji - ZMWP (jak pomyliłem litery to sry XD).
A nie którzy może nie mają tyle kasa bo wydali Np.na (Jakis set albo Bronie.) a przychodzi do ciebie powiedzmy że cały policyjny i pytasz go czy dołączy a on mówi ok a ty do niego daj 100$ i dodam.Shy

I Pozdrawiam całą AdministracjeExclamation.

XD.Blush
(10-May-2016 20:25:24)tymek666 napisał(a): [ -> ]A nie którzy może nie mają tyle kasa bo wydali Np.na (Jakis set albo Bronie.) a przychodzi do ciebie powiedzmy że cały policyjny i pytasz go czy dołączy a on mówi ok a ty do niego daj 100$ i dodam.Shy

I Pozdrawiam całą AdministracjeExclamation.

XD.Blush

Bezsensu po wyżej powiedzialem jak ja sie pytam to ja ze swoich :o nie nabijaj postow TeczowyJonasz juz to napisal.
@Up i kto to mówi... jedynym który tu sobie posty nabija jesteś ty... Zaraz ten wątek z rekrutacji zmieni się w kłótnię albo debatę o to jak to będzie...

Proszę już nie komentować jego pomysłu o tym zagarnianiu 100$ zobaczymy czy ktoś będzie na tyle taki by tu napisać jakiekolwiek podanie. Ja również już wyciszam się w tej sprawie.
Bronie: Kij bejsbolowy
LvL: 0
żałosna rekrutacja, szukam gangu ale na pewno nie będę płacił za dojście to twój interes żeby członków mieć w gangu a nie innych żebyś ich dodał do twojej frakcji
Jak dla mnie to dopóki nie zmienisz wymagań to nikt nie dojdzieTongue
Stron: 1 2
Przekierowanie