08-May-2016, 20:06:51
Mój nick: maciejek10101010
Nick osoby posądzonej: ziemniaczek212
Najdokładniejsza data zdarzenia: dzisiaj (8 maja 2016r) godzina ok.19:45-19:52
Opis zdarzenia: gościu o tej nazwie zabrał mi samochód, wiec poprosiłem o jego oddanie, a on po tym gdy napisałem że ma to zrobić, i że niby zgłosze to na forum, napisał ,,jebn** się w główkę,, oraz ,,za to nie ma bana debilu,,. Proszę o ukaranie odpowiednio gracza za wyzwiska, dodaje ss'y:[attachment=1129][attachment=1130]
Mam jeszcze 2 zdjęcia części konwersacji, ale są za duże więc gdyby ktoś polecił jakis program lub żebym mógł wysłać na np. pw. Dodaje jeszcze jednego ss'a, a napisał mi ziemniaczek212, że on umie to i tamto, i że na mnie też złoży skarge:[attachment=1131]
sugerowany wymiar kary: nie znam się na tym, ale chyba ban
serwer: mineserwer.pl
dodaje po edycji:
sugerowany wymiar kary: permban, za wulgaryzmy i wylgarne wyzywanie gracza!
Nick osoby posądzonej: ziemniaczek212
Najdokładniejsza data zdarzenia: dzisiaj (8 maja 2016r) godzina ok.19:45-19:52
Opis zdarzenia: gościu o tej nazwie zabrał mi samochód, wiec poprosiłem o jego oddanie, a on po tym gdy napisałem że ma to zrobić, i że niby zgłosze to na forum, napisał ,,jebn** się w główkę,, oraz ,,za to nie ma bana debilu,,. Proszę o ukaranie odpowiednio gracza za wyzwiska, dodaje ss'y:[attachment=1129][attachment=1130]
Mam jeszcze 2 zdjęcia części konwersacji, ale są za duże więc gdyby ktoś polecił jakis program lub żebym mógł wysłać na np. pw. Dodaje jeszcze jednego ss'a, a napisał mi ziemniaczek212, że on umie to i tamto, i że na mnie też złoży skarge:[attachment=1131]
sugerowany wymiar kary: nie znam się na tym, ale chyba ban
serwer: mineserwer.pl
dodaje po edycji:
sugerowany wymiar kary: permban, za wulgaryzmy i wylgarne wyzywanie gracza!