MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nogawice +10 health
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam.
Dzisiaj chciałem zakupić nogawice, które dodają 5 serc, ale przez przypadek kupiłem klatę Sad. Mam pytanie, czy jest możliwość wymiany nogawic na klatę, ponieważ moja klata jest już bardzo dobra i nie potrzebuje narazie lepszej. Mam nadzieję że administracja przeczyta mój wątek.

Pozdrawiam PitrKox10 Smile
Cytat:Handel/Wymianę gracz podejmuje na własną odpowiedzialność

Jak to sobie pod tą sytuację zinterpretujesz to wyjdzie ci iż raczej takiej opcji by zmienić ci nogawicę za klatę nie będzie...

Zawsze najpierw upewnij się, powoli, nie spiesz się z klikaniem i przemyśl co bierzesz a na pewno taka sytuacja się nie powtórzy.
:/ Chciałbym aby dało się jakoś wymienić, bo nie potrzebuję tej klaty.

Wole nogawice, bo mam anielską klatę która ma samonaprawe i aurę ognistych kolców.
@Up sprzedaj tą klate a zarobisz i kupisz sobie te nogawice Wink

No jakby te nogawice na handlu były Tongue
(08-May-2016 20:31:29)Hutron napisał(a): [ -> ]@Up sprzedaj tą klate a zarobisz i kupisz sobie te nogawice Wink

No jakby te nogawice na handlu były Tongue

Szkoda że jeszcze nie będzie spamił taką wymianą na chacie?

Wystawienie na ofertach takiego przedmiotu jak właśnie te z otchłani skutkuje/może skutkować utratą mocy przez te przedmioty, więc nie polecam tego robić...
handluj z graczami o ile ktoś ma na wymiane.
@ironhide ja tylko podałem jedyne rozwiązania i wiem że one nie są do końca opłacalne. No bo nic innego nie da sie z nią zrobić.....
Spróbuję się z innymi graczami wymienić, ale sam nie wiem czy się uda Tongue
Zamknie to ktoś? Żeby zbędnego spamu nie było bo wydaje mi się że wszystko już wyjaśnione a autor niczego się już nie dowie Tongue
Może dowiem się czy banan wymieni mi xd (w co wątpię ;P) Ale jak chcecie to zamknijcie.
Stron: 1 2
Przekierowanie