Po wprowadzeniu otchłani na ofertach zaczęły pojawiać się smocze dźwignie w olbrzymich ilościach i w bardzo niskiej cenie.Nie wierze by ktoś tyle kupił i sprzedał w takiej cenie.
Czy jest jakiś bug na serwerze o którym nie wiem?
Możliwe że tyle mają bo mało że dźwignię można kupić to jeszcze i w przypadku smoczej - wydropić z Aniołów Śmierci
Ale te dźwignie sprzedają osoby o stosunkowo niskim lv.
A jaka jest szansa że wypadnie z aniołów śmierci?
Smocze dźwignie wypadają np. z czarnoksiężników. I to bardzo niezły drop. Mam ich ze stak. Więc to nie jest jakiś bug

(07-May-2016 19:43:57)czarnacyfra napisał(a): [ -> ]Ale te dźwignie sprzedają osoby o stosunkowo niskim lv.
A jaka jest szansa że wypadnie z aniołów śmierci?
Naprawdę brak słów...
Nie żebym osobiście coś do ciebie miał ale naucz się najpierw że byle pomocnik nie powie ci jakie są szanse na co...
a co do @up to powiem szczerze że skoro tyle ich masz to kwestia mocnego dropu, możliwe że coś byłoby nie tak jeśli dropią akurat tak często i to z takich mobów ale stosunkowo powinny być jednak aktywne chyba dopiero od 35 lvla o ile się nie mylę a drop jest ustawiony jak jest.
@up To zdarzyło się nagle. Grałem na 20 expowisku i nie dropiły wogule. Któregoś dnia gram i bum. Dźwignie dropią. Chociarz widać drop na jednym z moich odcinków na Youtubie

Żaden bug

wprowadziłem po prostu dodatkowy drop żebyście mieli tańsze smoki, wkróce pomyśle nad nowym questem ze smokiem w roli głównej

Na ofertach są same stacki tych dzwign
@up: Nie rozumiesz, że banan wprowadził dodatkowy drop? Dużo osób gra i jest dużo dźwigń

Problem rozwiązany. Proszę o zamknięcie tego wątku.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!