MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] rakieta53
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : rakieta53  
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ jestem niewinny, po prostu grałem sobie na PvPKits i nagle dostałem bana za nic, grałem 3 lata na WD i nic nie zmieniałem w minecraft'ie wiec nie wiem co się stało...słyszałem ze AC się czasem buguje i banuje za nic, proszę o pomoc ze strony administracji i czy mogę w jakikolwiek sposób udowodnić swoją niewinność? Ostatnia osoba z którą się bilem był Stefek5(chyba taki nick mial) i po 6 hitach dostałem to powiadomienie o zbanowaniu, proszę o szybką reakcję...
Serwer: minefox.pl
Wd nie ma 3 lat (kłamczuch)
(07-May-2016 00:36:42)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Wd nie ma 3 lat (kłamczuch)
Jak nie ma? Ja Sb kupiłem boskie 2 lata temu a one powstały trochę czasu po powstaniu wd

*przepraszam juz mi się pomieszało kupiłem rok temu
Również może to być tak jak ja miałem ...
(07-May-2016 07:40:00)gizmog23 napisał(a): [ -> ]Również może to być tak jak ja miałem ...
Tez dostałeś bana za nic?
Tak samo Placek Wink
(07-May-2016 10:51:57)티연구전자B약연구 napisał(a): [ -> ]Tak samo Placek Wink
Przynajmniej sam nie jestem...
Sprawdźcie w logach czy coś no proszę

Nie no administracja to tutaj ma tempo...już kupię tego UB ale zawsze będę nagrywał grę
rakieta ja widziałem cię nieraz na WD jak latałeś sobie i używałeś kill aury, a jak dostałeś bana to odrazu tworzyłeś multikonto niestety na WD ostatni raz grałem z rok temu i niewiedziałem gdzie można cię zgłosić.
Kupił UB do zamknięcia.
Stron: 1 2
Przekierowanie