MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Co jest z wami?!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Właśnie grałem na PvpKit i napisało mi, że wykryto KillAurę, ale ja jestem czysty sprawdzcie mnie a nie od razu ban bo wydałem na ten serwer 500 zł i nie chce mieć bana za nic, niech ktos wpisze /npc info rakieta53 :/
złu dział
zły wzór na unbana
masz dowody że wtedy nie cheatowałeć ?
Ja ze stresu tu napisałem...nie mam dowodów bo nawet nie wiem jakie miałbym mieć ale możecie mnie sprawdzić i nic wam nie wykryje zapewniam, proszę zróbcie to
Zastosuj się do wzoru. Jeżeli tego bana dostałeś od AC to raczej UB powinien być, bo często AC banuje graczy bez aury. Napisz dokładniej kiedy i jak to się stało, tzn. ile razy uderzyłeś tego AC (takiego ludka którego walnąłeś przed banem).
Po 1. Nie ma tu NCP
Po 2. AC banuje w 99% słusznie.
AC jest zrobiony w tak banalny sposób, że chce mi się śmiać, serio. Takie AC widywałem na serwerkach 30 slotowych, na takich serwerach nigdy.
AC oparty na zwykłym "uderzyłeś ludzika" nie sprawdza się w teorii oraz łatwo żeby Cie wykryło bez cheatów.
AC się prawie nie myli, według mnie miałeś te cheaty.
Gdybyś napisał ten wątek ze wzorem, może by ktoś to rozpatrzył.

P.S- Skoro wydałeś na serwer 500zł, to co ci szkodzi wydać kolejne 30 ?
Dobra...napisze to we wzorze ale co za problem sprawdzić tak jak Banan to robił /npc info rakieta53?
(06-May-2016 23:07:59)150ms_ napisał(a): [ -> ]AC oparty na zwykłym "uderzyłeś ludzika" nie sprawdza się w teorii oraz łatwo żeby Cie wykryło bez cheatów.

Może najpierw dowiedz się jak działa a potem wyśmiewaj jaki to serwer slaby i nieudolny? Ludzik pojawia się w 3 miejscach w przedziale czasowym ułamku sekund- trzeba mieć ustawioną na dużą moc killaurę by go trafić i dostać bana. Niemal nie ma mowy o pomyłce.

----
I powtarzam, TU NIE MA NCP
Jest takie coś jak "MOC KILLAURY" ? XD
Stron: 1 2
Przekierowanie