Nie dostałem vipa bo nie wiedziałem że trzeba w kodzie "RPG.TWOJNICK" napisać swój nick i teraz starciłem hajs na jakieś inne konto dajcie mi vipa na moje właściwe konto czyli lolsebasebaseba czekam
Dowody?
Mam, ale nie podam ,-,
Jeżeli nie dostałeś zamówionej usługi należy napisać E-Mail na MINESERWER@ZARABIAM.COM.
W treści maila musi znajdować się data wysłania sms, numer telefonu z którego wysłano sms, godzina wysłania sms, treść wysłanego sms.
@Lord on nie nie dostał usługi, tylko wpisał błędną treść sms'a
Przecież chyba logiczne, że trzeba w miejsce TWOJNICK wpisać swój nick... przecież masz napisane : "w miejsce TWOJNICK wpisz nick używany na serwerze"
A jeśli to była próba dostania VIPA za free to Ci się nie udało

Na vipa na twojej prawidłowej nazwie raczej nie masz co liczyć, usługę zapewne otrzymałeś na nicku " TWOJNICK" chyba że podczas zakupu trzeba być online ( a zapewne tak jest ).
@LordVoldemort, nie zdziwiłbym się jak jakiś geniusz by napisal MINESERWER@ZARABIAM.COM z kropką na końcu. ;-;

Skoro kupiłeś to na inny nick, to załatwiaj to mailowo. Podaj niezbędne informacje, dodatkowo opisz że podałeś błędny nick, oraz na jaki chciałeś zamowić.
E-Mail na adres MINESERWER@ZARABIAM.COM
W treści Maila musi znajdować się:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
Weryfikacja twojego konta potrwa do 24 godzin. W weekendy do 48 godzin
Jeżeli masz jakieś pytania możesz je pisać pod tym tematem.
lolsebsebaseba chodzi ci o normalnego VIP'a na serwerze czy VIP+ na RPG? Z resztą mniejsza, jak LordVoldemort napisał musisz wysłać e-maila, wtedy (jeśli podasz wszystko zgadzające się) masz według mnie jakieś szanse. Miałem podobną sytuację z kupnem UB, szybko pisałem i źle napisałem nick w SMS'ie (brawo ja). Aha i zły dział, takie wątki powinny znajdować się w dziale "Problemy", zatem proszę o przeniesienie do działu "Problemy".
@McKoxu7878 nie trzeba być online, ja SMS na bodajże VorteX wysłałem na przerwie w szkole, ponieważ znam całą treść oraz numer.

Ta pokazać dowody? jakie niby podajcie przykład
Żadnych dowodów nam nie wysyłaj, zrób po prostu to co ci Piotrovsky napisał.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.