MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: prośba o zbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
Proszę o zbanowanie gracza o nicku KoksiMuu. Ten gracz wyzywa mnie i napastuje spamem. Proszę o jak najszybszą reakcję. Z góry dziękuję. Załączam dowód w postaci ss z mineserwer.pl na GTA.
Ja cię przepraszałem i przepraszam za spam.

Ale to co napisałem to raczej nie przekleństwa by jakiś ban mocny był?
Najlepiej Ciebie zbanowac za cheaty!
Ale kogo?
Nie życzę obrażania mnie oraz wyzywania. To jest naganne zachowanie. Nalegam o zbanowanie tego nieumiejącego się zachować gracza.
To co napisałem w 1 poscie przepraszałem i za to i przepraszam za spam Smile jeśli nie wiesz że to nie jest przekleństwo to ja nie wiem
Koksi o Dinnera mi chodzi
Mimo że brak wzoru, należy się kara!
Najpierw się myśli, a potem robi! Przepraszanie nic nie da!
(06-May-2016 18:17:37)Danio008 napisał(a): [ -> ]Mimo że brak wzoru, należy się kara!
Najpierw się myśli, a potem robi! Przepraszanie nic nie da!

Wiem, ale to nie przekleństwo no to ban minimum na godzinki a nie na dni jak nie na pare minut bo to nie jest takie aż bardzo groźne, przecież też jest komenda /ignore z której jak korzystam

A Dinner też nie jest święty Tongue
Dokładnie dziękuję Ci danio. Naprawdę nie lubię i nie życzę sobie tego na serwerze i to tak popularnym serwerze, by obrażano innych to już nie chodzi tylko o mnie ale i o wszystkich graczy. Nalegam by banować takich jak KoksiMuu.
Stron: 1 2
Przekierowanie