Czemu znikneło surwiwal games? Teraz na Survival można tylko kopać w kopalni i to jest nudne. Wcześniej dało się zarabiać na tych arenkach po 5k pózniej to znikneło czemu?
Na mineserwer wcześniej był Survival games i jak tam wygrałeś arene miałem 5k i mogłeś wydać na Survival.
Wiadomo, 5k dla gracza za wygraną to dobry zarobek, dla serwera już nie. Grając cały dzień na tym trybie dało się zdobyć na pewno z 50k min. A co jeśli ktoś by tak grał przez miesiąc? Serwer musi się z czegoś utrzymywać. Myśląc logicznie, na pewno każdy by zrozumiał że 5k to zbyt duża nagroda za wygraną grę.
No wiadomo to ale np za sms by dali więcej niż 100k bo to jest mało. Grałem kiedyś na tym serwie na starej edycji miałem 2 miliony i jakoś serwer się utrzymywał.
NearRekt to nie zostanie przywrócone i nie ma co płakać nad tym. Mckoxu7878 wyjaśnił ci trochę więc powinieneś to zrozumieć. Plus gdyby to zostało jaki człowiek o zdrowych zmysłach kupował by smsy żeby kupić np 10k
Wątek uważam że do zamknięcia lub do kosza
Nie ma na co narzekać, ceny są jak najbardziej dobrze wyważone. Na pewno za wygraną te 5k nie wróci, bo to zbyt dużo i chyba każdy to rozumie.
No ale daj spokój siedzieć w kopalni kilka godzin po kilka tysięcy nikomu się nie chce zero fanu wtedy z gry.
Near ale tu chodzi żeby coś osiągnąć a nie wygrać pare walk i móc kupić wszystko co się chce no pomyśl trochę a Banan i tak tego nie przywróci i to jest pewne dlatego
Prosze o wrzucenie wątku do kosza
(06-May-2016 17:32:52)Howster109 napisał(a): [ -> ]Near ale tu chodzi żeby coś osiągnąć a nie wygrać pare walk i móc kupić wszystko co się chce no pomyśl trochę a Banan i tak tego nie przywróci i to jest pewne dlatego
Prosze o wrzucenie wątku do kosza
Nie grałeś, a się wypowiadasz. Było 5k za wygraną rundę i czasami trzeba było siedzieć od rana do wieczora żeby zdobyć 50k, było to jak najbardziej ok i przynajmniej ktoś na ten tryb wchodził.
Mogli by dać chociaż 2k albo 1k żeby można było tam też grać bo ten tryb też był ciekawy.....