MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Oszukany
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Gracz Jaclaw oszukał mnie przy kupnie Kosy Zagłady. Dałem mu 20k powiedział, że zaraz da mi kosę... Dostałem motykę (niezniszczalność) To już chyba norma na tym serwerze Sad Proszę o bana dla tego gracza.

Pozdrawiam.
Niestety nie ma pokazanego jak wysyłasz pieniądze i nie ma pokazanej kosy Sad bez takich rzeczy nic niestety nie zdziałasz Sad Chociaż wystarczy chyba screen tej niby "kosy" ponieważ widać na drugim screenie waszą umowę a raczej by nie dawał tej niby "kosy" gdybyś nie dał kasy czyli wystarczy ze zrobisz jej screena jeśli nadal ją masz Smile
(27-December-2014 18:36:59)Golden_Freddy999 napisał(a): [ -> ]Niestety nie ma pokazanego jak wysyłasz pieniądze i nie ma pokazanej kosy Sad bez takich rzeczy nic niestety nie zdziałasz Sad Chociaż wystarczy chyba screen tej niby "kosy" ponieważ widać na drugim screenie waszą umowę a raczej by nie dawał tej niby "kosy" gdybyś nie dał kasy czyli wystarczy ze zrobisz jej screena jeśli nadal ją masz Smile

Nie mogę dać tych 2 screen' ów jak mam tą kosę i wysłałem pieniądze bo są za duże Sad
Zmień rozmiar w paint tego ss lub zmień format
Jeszcze 1 osoba zgłosiła ten sam problem i ten sam gracz ją oszukał!
ja i moja kolerzanka zostałyśmy oszukane przez Slodka_Oliwia powiedziała ze KalisPro to jej kuzyni da nam (pomocnika) ale jakos nie dostałyśmy tego Exclamation
Angry

prosze o zbanowanie jej

pozdrawiam serdecznieHeart
O Boze... A wy jej uwierzylyscie, gratuluje.
brak zdjec jak przeyslasz pieniadze, nic ci nie poradze
Zamykam bo już wyjaśnione lub nikt dawno nic nie pisał.

[Obrazek: logo.gif]
Przekierowanie