04-May-2016, 09:17:45
04-May-2016, 09:20:52
Może masz lagi?
04-May-2016, 09:24:39
Jak się nie da jak się da
BigBoss rozwalasz ze snajperki (lub broni palnej ale nie z pistoletu)
DonPedro rozwalasz z ShotGuna (lub obojętnie czego)
A Kenji z broni palnej najlepiej snajperki
Dopiero sprawdzałem i mi wszystko działa

BigBoss rozwalasz ze snajperki (lub broni palnej ale nie z pistoletu)
DonPedro rozwalasz z ShotGuna (lub obojętnie czego)
A Kenji z broni palnej najlepiej snajperki
Dopiero sprawdzałem i mi wszystko działa

04-May-2016, 09:35:53
Pewnie strzelasz ich z pistoletu, z daleka z shotguna lub z jakiegoś słabego karabinu.
Jeśli chcesz ich pokonać musisz strzelać z jakiegoś karabinu który ma duży DMD , z shotguna ale z bliska lub najwygodniejszym rozwiązaniem
jest strzelać do nich ze snajperki albo jeszcze inaczej i po prostu bić się z broni białej.
Jeśli chcesz ich pokonać musisz strzelać z jakiegoś karabinu który ma duży DMD , z shotguna ale z bliska lub najwygodniejszym rozwiązaniem
jest strzelać do nich ze snajperki albo jeszcze inaczej i po prostu bić się z broni białej.
04-May-2016, 11:21:58
Mam chetera _Pastuch_v2

Admini banowac chodzi po wodzie i aura
Mam chetera _Pastuch_v2AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
Admini banowac chodzi po wodzie i auraMam chetera _Pastuch_v2AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

Mam chetera _Pastuch_v2AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
Admini banowac chodzi po wodzie i auraMam chetera _Pastuch_v2AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

04-May-2016, 12:09:01
Ten wątek jest bez sensu, to jakiś nabijacz postów. Da się zabić ich. Do zamknięcia
.

04-May-2016, 13:37:22
Zamykać.
Dzisiaj sprawdziłem o co chodzi i moby wszystkie typu Boss są zablokowane na dzisiaj coś jest testowane i są zablokowane.
Dzisiaj sprawdziłem o co chodzi i moby wszystkie typu Boss są zablokowane na dzisiaj coś jest testowane i są zablokowane.
04-May-2016, 13:40:43
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
![[Obrazek: image.php?di=4GHV]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=4GHV)
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!