MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ukradli mi auto!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mój nick to CrazyJackPL. Gracz spidergame po ok. godzinie 17:27 w dniu 3 maja ukradł mi wóz w czasie jak go stawiałem. Stawiałem samochód, posądzony mnie odepchnął, zniszczył wóz i uciekł. Mam napisy z chatu jak nie chciał oddać auta i obrażał mnie. Albo mi nie odda samochodu albo daje $1000 albo ban.

Serwer: Mineserwer ----> GTA ( wiem że to nie serwer ale to miejsce kradzierzy) -----> Obok spawnu YakuzaKiller pomiędzy sklepu a myjnią.

PS jak dodać zdięcie/screenshota? Huh
Może po pierwsze zastosuj się do wzoru, a jeśli chodzi o samochód, to według mnie przydałby się filmik, który by potwierdził, że rzeczywiście miałeś ten samochód Wink
nie musisz za to nie ma bana Banan specjalnie wprowadził to że można zabierać auta.
Kurde leże kwicze ze śmiechu. ahah samochód mu wzieli XDD/
Celowo wprowadzone. bana za to nie ma
Mogę mieć świadków którzy potwierdzą że SERIO miałem w rękach samochód, to wystarczy? Mam też screeny jak mnie wyzywa i myśli że dostanie mój samochód.
Jak coś kupiłem za $1000 i ktoś to ma dostać za $0 to chyba jest coś nie tak. Ja tyrałem jak wół a on podchodzi, uderza mnie i kradnie. Powracając do screenów, jak by NIE ukradł auta to bym go zgłosił za obrazę lub odpisał np. umm... chyba jakaś pomyłka , Ale ja nic nie ukradłem lub ja ledwo co wszedłem na serwer więc jak mogłem ukraść? .

PS
Nadal się pytam jak wrzucić screenshota?!
Jak wrzucić SS ?
> Musisz go wrzucić na jakiś hosting > Np.
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/
Gdy go wstawisz na stronę musisz skopiować Link pod spodem [IMG] I go wkleić go w Poscie ..
Thx Tongue
Co do "kradzieży" auta. Chyba nie wiesz na czym polega tryb Wink
Nie ma w tym nic złego, było stawiać auto w odosobnionym miejscu.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie