MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Ban za nic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Dziś podczas grania na serwerze (dokładnie w KITPVP) dostałam powiadomienie i tym, że zostałam zablokowana przez sieć za KillAurę.
Co nie jest możliwe, ponieważ po pierwsze nie wiem co to jest -,- , a po drugie wiadomo,że to zabronione na serwerze, więc tak czy siak by to wykryli...
Jak dla mnie to jakaś kompletna nwm pomyłka, dlatego proszę o odblokowanie mnie mój nick na serw. to "dariaxd01".
Zły Dział! Brak wzoru!
"OMG NIE WIEM CO TO JEST TA KILAŁRA, KTOŚ SIĘ POMYLIŁ DAWAĆ MI UNBANA"

Nie wiem kto się na takie coś nabiera, do kosza wątek
Nie no ty smieszna jestes hah. Po dłuższym czytaniu zrozumiałem to tak:
Grałem dzisiaj na KITPVP i zbanowało mnie za KillAurę. Nie rozumiem co to jest, ale jest zabronione.<<Tu się wypowiem>> Według mnie to jakaś pomyłka, proszę odbanujcie mnie.[color=#000000] No ok ,ale skoro nie wiesz co to jest to skąd wiesz, żę to zabronione? hęę. Druga rzecz AC się prawie nie myli. Zdarzały się sytuacje, że banował nie winnego, ale tamtem zbanowany mial dowód w postaci filmu. A ty go nie masz. Trzecia rzecz, cheaterzy zawsze się wypierają mimo, że to nie ma sensu
Noo ok srr jestem tu kilka min.
PSmith15 piszę poważnie nie mam powodów by nwm.. ściemniać i nie próbuję nikogo nabrać piszę jak było, a co z tym dalej bd to inna sprawa.
Nwm jakieś dowody na tę jak wy ją nazywacie KillAurę ? ;p
Loofek
Nie gram od 5 min. w mc i nie jestem inaczej myśląca, żeby się nie połapać,że to jest zabronione (gdy co parę min. na chacie pisze że u kogoś to wykryto) hm ? To "prawie" robi wielką różnicę. Jeżeli chodzi o jakieś filmy czy coś to po co mam filmować grę skoro nie robię nic wbrew jaj czy zasadom tam panującym ? Ale jeżeli nie to ok bd się spierać. ;p
widziałem cię na ms dziś kitpvp ale nwm czy masz aure
za takie coś ub się nie dostaje
a jesteś z mcsurvi.pl bo coś kojarze Big Grin
(03-May-2016 16:05:03)alexkox55 napisał(a): [ -> ]widziałem cię na ms dziś kitpvp ale nwm czy masz aure
za takie coś ub się nie dostaje
a jesteś z mcsurvi.pl bo coś kojarze Big Grin

To zdecyduj czy mam czy nie Big Grin
No jestem
AC nie jest czułe więc się nie myli. Bota musisz uderzyć z każdych stron w 1s, co jest możliwe tylko z aurą. Nie ten dział, brak wzoru. Do kosza
Zły dział , brak wzoru > http://mineserwer.pl/Forum-Skargi-Odbanowania
Killaura > Wspomagacze na serwery PvP. Nawet przy nie celnym uderzeniu i tak dostaje obrażenia..
Jeżeli Naprawdę używałaś KillAury radzę się przyznać.. Zawsze może to załagodzić twoją sytuację.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie