MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Co dalej ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam, piszę ten wątek, ponieważ mam Dylemat, a mianowicie, co mam kupić/na co zbierać następnie. Tu napisze wam co posiadam :
--------------------------------------------------
Korona Światła - SamoNaprawa
Napierśnik Warlorda - SamoNaprawa
Spodnie ze Smoczej Kości - SamoNaprawa
Buty ze Smoczej Kości - SamoNaprawa
--------------------------------------------------
Anielski Miecz (zelazny, ostrosc XII ) - Trucizna, SamoNaprawa
Exp : 31 Level
Dodaję z tego powodu Ankietę

Z góry dziękuję za wszystkie wybory Smile

Pozdrawiam Koksu449 Smile
Ja bym zakupił jedną z Różdżek np.spowolnienia lub błogosławieństwa ponieważ bardzo pomagają w ekspieniu czy też robienia questa Otchłań

Widać to na odcinkach banana
Osobiście - polecam miecz tyraela.
Jednak zanim go zdobedziesz (klejnoty długo sie zbiera), zaopatrz sie w conajmniej 1 demo rubin (diaks lvl7)
Magiczny anielski - chyba że trafisz dobrą promocję na niego
Różdżki zostawiłbym na sam koniec, bo to klejnoty lvl8
Mam broblem na best rpg ponieważ był lag i samo mi tkupiło smoczą dzwignie za kturą zapłaciłem 5000$ czy była bym możliwość oddania mi tych pieniędzy?
(03-May-2016 16:54:48)kapero124 napisał(a): [ -> ]Mam broblem na best rpg ponieważ był lag i samo mi tkupiło smoczą dzwignie za kturą zapłaciłem 5000$ czy była bym możliwość oddania mi tych pieniędzy?

Samo się nic nie robi....
Polecam zbierać na miecz tyraela. (3rubiny i emeraldy 7lv) , a diamenty zbierać na demoniczne róbiny.
Polecam te metodę bo sam tak zrobiłem.
Dobra, dzięki, jeszcze prosiłbym abyście napisali numerkami od tego co najpierw Zbierać do tego co na końcu :
1. Magiczne Anielskie Ostrze
2. Demoniczny Rubin
3. Jedną z Różdżek
4. Anielską Zbroję
5. Ostrze Tyraela
6. Smoczą Kuszę
miecz tyraela najlepszy
(03-May-2016 19:07:02)Eusix napisał(a): [ -> ]miecz tyraela najlepszy
Po co to nabijanie? Nie piszemy "TO I TO NAJLEPSZE". Uwzględniamy dlaczego.
Rozdzka najlepsza klatwy (ma spowolnienie) dzieki niej twoj wrog bedzie niemal zamrozony. A potem tyrael

aaa sygnatura? acha jest ponizej (chyba)
Stron: 1 2 3
Przekierowanie