MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Błąd z expowiskiem 15 lvl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. To sprawa wygląda tak. Wszystko działa mi płynnie, mogę wejśc na otchłań, i na expowiska 0 lvl, 5 lvl, 10 lvl ( wbiłem teraz 15 poziom). Kiedy wchodzę na to owe 15 expowisko wywala mnie z servera pod pretekstem "utracono połączenie". Później mogę znowu wrócić na server i wejść na RPG ale znowu nie mogę wejść do Amazonek, bo znowu mnie wywala Confused . Kiedy spytałem się czatu co to może być, ktoś z nickiem: "DinoDino" kazał mi się zwrócić do was. Z góry dziękuję~Marked Blush
Nagraj film bo nikt takiego przypadku nie mial

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
(02-May-2016 18:48:21)Loofek napisał(a): [ -> ]Nagraj film bo nikt takiego przypadku nie mial

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka

Hmm ale czym nagrać? xD

To znaczy ten sam błąd wystąpił u mnie z otchłanią to może przejdzie. (na otchłań już mg wchodzić)
Bandicamem, Actionem, byle czym. Starczy by nagrać kilka sekund to co opisujesz.
(02-May-2016 18:56:30)Camrakor_13 napisał(a): [ -> ]Bandicamem, Actionem, byle czym. Starczy by nagrać kilka sekund tego co opisujesz.

Bardzo przepraszam za zamieszanie. Zmieniłem wersję gry z 1.7.8. na 1.7.5. i wszystko pięknie chodzi.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie