Chciałbym się zapytać kiedy banan doda te ity do sklepu działkowego czyli łóżka tabliczki drzwi ramki itp. bo ok.10 osób ma już działkę a dodanie tych itków do sklepu to tylko kilka minut.Przydało by się takie coś a nie tylko ja tego chcę.
A i zapomniałem dodać że coraz więcej osób ma działki
Boże !!!! Banan pisał, że narazie nie będzie robił tego bo TYLKO 10 osób ma działki, i są ważniejsze rzeczy do zrobienia niż tabliczki i łóżka, dla mnie to jest bez sensu -,- to jest GTA a nie FreeBuild/Nasza Nowa Działka...
(02-May-2016 15:07:02)kubixgame napisał(a): [ -> ]Boże !!!! Banan pisał, że narazie nie będzie robił tego bo TYLKO 10 osób ma działki, i są ważniejsze rzeczy do zrobienia niż tabliczki i łóżka, dla mnie to jest bez sensu -,- to jest GTA a nie FreeBuild/Nasza Nowa Działka...
Nie tylko ja to chce i NIE tylko 10 osób ma działki bo codziennie prawie ktoś kupuje.Poza tym jeżeli to nie freebuild to po co banan n a swojej ma te ity?Poza tym dodanie takich itemków zajęło by mu 10 minut max.
Ale pomyśl że ma 4-5 serverów gdzie jest to gta i na każdym trzeba to dodawać... i takimi pierdołami nie będzie się zajmować, do zamknięcia
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.