nick:Spongegol
oskarzony:Pomocnik-Grzesiek88898 czy jakos tak
Dostalem bana na mineserwer.pl za to ze napisalem:O 20:40 UB na vertez hubie
Odrazu dostalem bana za reklame to wogole nie jest reklama reklama to np Reklamowo.ench.pl a nie Vertez hubie to jest serwer a nie reklama wogole ip jest inne Chce dostac ub Prosze o degrada dla Tego Grzeska

dowody ss:
https://zapodaj.net/9e011c838a7eb.png.html
po co robisz dwa takie same wątki zostało wyjaśnione że podawanie nazw serwerów to również ban
To tez zalicza sie do reklamowania serwera. Tak samo jak byś napisał: zapraszam na mineserwer. Każdy by wiedział jakie ip.
[quote='Pawlo565' pid='122065' dateline='1462186554']
To tez zalicza sie do reklamowania serwera. Tak samo jak byś napisał: zapraszam na mineserwer. Każdy by wiedział jakie ip.
[/quote
nwm oco wam chodzi kazdy zna serwer verteza
Sam dałeś dowody ze reklamowałeś ja nie mam nic do powiedzenia wszystko powiedziałem Ci na serwie.
wojteksy już Ci powiedział każdy zna a ty nie musisz reklamować. Ub nie będzie
(02-May-2016 12:57:36)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Sam dałeś dowody ze reklamowałeś ja nie mam nic do powiedzenia wszystko powiedziałem Ci na serwie.
wojteksy już Ci powiedział każdy zna a ty nie musisz reklamować. Ub nie będzie
A na innych serwerach nie ma za to bana np na Minefox minecraftowo RoyalCraft wbiajm tam nie ma admina i sypia sie takie reklamy jak zrobilem taki komunikat
Każdy zna też inne serwery i jakoś ich nie reklamuje (są wyjątki, np. Ty). Sprawa wyjaśniona. Proszę o zamknięcie tego wątku.
(02-May-2016 13:00:53)Pawlo565 napisał(a): [ -> ]Każdy zna też inne serwery i jakoś ich nie reklamuje (są wyjątki, np. Ty). Sprawa wyjaśniona. Proszę o zamknięcie tego wątku.
.... jasne ja czasami tam gram widze np takie cos jak ja robie więc ?
SKARGA ODRZUCONA
-=Administracja=-
Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.
Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)
![[Obrazek: MJxVhji.png]](http://i.imgur.com/MJxVhji.png)
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat
Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona