MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Jak To Było???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
2004-09-19 > 00;13 >
A więc 19 Września na świat przychodzę Ja..Heart: Z czasu gdzie byłam Dzieckiem słabo pamiętamHuh.. Nie jestem jedynaczką o nie.. Mam starszego Brata > Mateusza.. Między nami jest 11 lat różnicy Confused. Ale nie odbiegajmy od tematu. Gdy byłam już troszkę starsza kochałam oglądać Muminki I Barbie HeartHeartHeart E! Nie zapomnijmy o Winx'ie. Kiedyś wyleciałam z mojego łóżeczka... Nie wiem jak. Moja Mama wchodzi , a ja spię na wykładzinie XdBlush Ok Ok.. ale teraz kolejny Etap AngelAngelAngelAngel
2012-04-21 > 10;30 >
Tak Tak.. Moja Komunia miałam wtedy 8 lat Big Grin Pamiętam jak na sesji zdjęciowej upadłam na Trawę i suknia zamiast biała była zielona z racji tego , że była kolej na mnie nie mogłam już się powycierać i zrobili mi zdjęcie w poplamionej Sukni... Wtedy także dostałam drobne podarunki od najbliższych > Zegarek > Łańcuszek > Ale i ''PIENIONSZKI'' Heart Tak.. Wtedy kupiłam se mego 1 Laptopa..
A więc przechodzimy powoli w Historię Minecraft'a.

2013-02-18 13;16 > Świetlica
Byłam z Moim kolegą na Komputerach w Świetlicy.. Miał takiego Bananowego ''Pendrajffa'' (Mój Język) i włączył taką śmieszną grę o Nazwie Minecraft.. 14;13 Moja mam wchodzi do Sali.. Woła mnie >
-Julka! Spakuj rzeczy i jdziemy..
Trochę liczyłam , że Alek Da mi pograć (Mój Kolega) , ale gdy już wychodziłam dał mi ''Pendrajffa'' i powiedział >
-Zainstaluj se go.. Jutro dasz mi ''Pendrajffa''
Byłam tak uradowana , że nie opisze tego...
A no więc 1 moją nazwą była Noemi9 xBig GrinCool Wtedy musiałam zmieniać nicki , bo nie umiałam się zalogować... No Ale z czasem moje wyniki się Poprawiły z 8% na 79% Tongue... 1 serwerem z sieci banana był [MS] <3! A Trybem WD.. Wtedy poznałam wspaniałą Administracje , ale i wspaniałych ludzi..

2016-09-24
Tak.. Teraz tu... Dostałam się do Klubu Sportowego JuniorMaster.. Wygrywałam zawody i walczyłam o trofea... Z Tego dziś jestem popularna w szkole... Ten Etap był ostatni... Ale nie do końca..
Kilka miesięcy potem poznałam Co to Jest TS; , ale i zaczęłam swoją przygodę na Forum HeartHeart A 2 lata temu 3? Zaczełam przygodę na ''MAMUSCE HeartHeart'' A więc również lepiej zapoznałam się z ludźmi..

Przepraszam że tak odgapiłam troszkę , ale nie mogłam się powstrzymać wybaczcie... I Przepraszam za jakiekolwiek błędy.
20012-04-21 ciekawy rok ;p
Spoko się rozpisałaś łap plusa.
(01-May-2016 19:56:29)MrRayqq napisał(a): [ -> ]20012-04-21 ciekawy rok ;p
Spoko się rozpisałaś łap plusa.

Przepraszam 2012*. Dzięki Angel
Fajne, łap plusa, a może dwa Wink
2016-09-24 Widzę, że podróżujesz w przyszłości Angel
Tak naprawde (i nie naprawde Tongue ) bardzo fajnie napisane Big Grin Miło się czytało Big Grin
Łapaj "pendrajffa", pfu, plusa Big Grin
(01-May-2016 20:14:28)Pawlo565 napisał(a): [ -> ]2016-09-24 Widzę, że podróżujesz w przyszłości Angel
Tak naprawde (i nie naprawde Tongue ) bardzo fajnie napisane Big Grin Miło się czytało Big Grin
Łapaj "pendrajffa", pfu, plusa Big Grin

Cieszę się Angel Dzięki Heart
Ooo. Fajne +
miło się czytało ;p
Uuu fajnie się rozpisałaś, nie ma co + Wink
Bardzo fajne + Big Grin.
Stron: 1 2
Przekierowanie