29-April-2016, 17:22:01
O to moja Propozycja by zablokować przedmioty boskie takie jak inferno vortex róg itd a chodzi mi o blokadę taką by tylko osoby które zakupiły usługe mogły korzystać z boskich . Możecie zadawać pytanie po co dlaczego o to Odpowiedź
1)Skończy się żebranie graczy
2)Skończą sie wymiany/oszustwa typu ale ja ci dałem to a ty mi nie dałeś . Dużo przez to osób łamie regulamin przeklinając ;/
3) nie będzie takiego spamu o to żeby ktoś coś dał
4)Skończy się problem z wkurzającymi graczy którzy bardzo często przeszkadzają wchodząc i zasłaniając wszystko z powodu że ktoś czegoś nie dał
5) ludzie którzy zapracowali na usługi będą mieć spokój
Według mnie to dobry pomysł i więcej graczy będzie chciało zakupić usługi na naszym serwie. Jeśli uważacie że pomysł jest słaby uzasadnijcie dlaczego
z mojej strony wszystko
1)Skończy się żebranie graczy
2)Skończą sie wymiany/oszustwa typu ale ja ci dałem to a ty mi nie dałeś . Dużo przez to osób łamie regulamin przeklinając ;/
3) nie będzie takiego spamu o to żeby ktoś coś dał
4)Skończy się problem z wkurzającymi graczy którzy bardzo często przeszkadzają wchodząc i zasłaniając wszystko z powodu że ktoś czegoś nie dał
5) ludzie którzy zapracowali na usługi będą mieć spokój
Według mnie to dobry pomysł i więcej graczy będzie chciało zakupić usługi na naszym serwie. Jeśli uważacie że pomysł jest słaby uzasadnijcie dlaczego

z mojej strony wszystko