MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
O to moja Propozycja by zablokować przedmioty boskie takie jak inferno vortex róg itd a chodzi mi o blokadę taką by tylko osoby które zakupiły usługe mogły korzystać z boskich . Możecie zadawać pytanie po co dlaczego o to Odpowiedź
1)Skończy się żebranie graczy
2)Skończą sie wymiany/oszustwa typu ale ja ci dałem to a ty mi nie dałeś . Dużo przez to osób łamie regulamin przeklinając ;/
3) nie będzie takiego spamu o to żeby ktoś coś dał
4)Skończy się problem z wkurzającymi graczy którzy bardzo często przeszkadzają wchodząc i zasłaniając wszystko z powodu że ktoś czegoś nie dał
5) ludzie którzy zapracowali na usługi będą mieć spokój
Według mnie to dobry pomysł i więcej graczy będzie chciało zakupić usługi na naszym serwie. Jeśli uważacie że pomysł jest słaby uzasadnijcie dlaczego Smile
z mojej strony wszystko
A co mają powiedzieć osoby które kupiły już te rzeczy? Pieniędzy im się nie odda :v
Jeśli nie będzie boskich to w jaki sposób serwer ma się wzbogacić?
Boskie są w jakimś stopniu urozmaiceniem.
Jestem na nie ;v
quirell mi chodzi o to by nie mogli z tego korzystać osoby które nie kupiły usługi . żeby pokazywał sie komunikat np aby używać danego przedmiotu zakup usługe. przedmioty by były normalnie
(29-April-2016 17:31:19)Quirell napisał(a): [ -> ]A co mają powiedzieć osoby które kupiły już te rzeczy? Pieniędzy im się nie odda :v
Jeśli nie będzie boskich to w jaki sposób serwer ma się wzbogacić?
Boskie są w jakimś stopniu urozmaiceniem.
Jestem na nie ;v

Quirell jemu chodzi o blokadę taką jak na WD, że tylko kto ma wykupione może używać.Tylko po prsotu źle opisał xd
eh zmienię ten opis trochę
Totalnie bezsensowny pomysł, odrzucone całkowicie, argumenty na maksa wymuszone, pomijam że 1, 2, 3 i 4 punkt to to samo 5ty nawet nie jest argumentem ... ;s
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie