29-April-2016, 16:40:04
Z racji że Iron z Ancoronem napisali już podobne wątki pomyślałem, że może kogoś zainteresuje również moja historia
.
).W końcu postanowiłem pobrać minecraft'a i sprawdzić jak to naprawdę wygląda, pograłem kilka godzin gra bardzo mi się spodobała.Grałem tak około tygodnia, ale później z powodów prywatnych "odstawiłem" grę w przysłowiowy kont na kilka tygodni.Przyszedł marzec, ja pobrałem need for speed'a Worlda i grałem w niego do kwietnia, potem znudził mi się i jako kolejna już gra poszedł w "odstawkę".Przyszedł czas by ponownie spróbować pograć w minecraft'a, tym razem po prostu "zakochałem" się w tej grze.No ale znowu przypomniałem sobie o need for speed'zie i tym razem czekała mnie dłuższa przerwa od minecraft'a, trwająca mniej więcej rok, wtedy to ponownie pobrałem minecraft'a, ale już na wersji 1.4.2,którą uważam za przełomową w mojej "minecraft'owej historii.
.
To tyle dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie tego
.

Początki z Minecraftem
Był 2012 rok przełom stycznia a lutego, dużo osób w klasie fascynowało się minecraft'em, a my z Grześkiem ich po prostu "Hejtowaliśmy" ( jak się później okazało nie słusznie 
Serwery, jak to wyglądało
Przyszedł rok 2014, wtedy to po raz pierwszy wbiłem na ówczesnego polskiego "giganta", który zresztą mi się spodobał.Grałem tam około miesiąca, a potem poznałem CraftBoard'y był wtedy 27-8 maja, na tych serwerach spędzałem bardzo wiele czasu, ale byłem wtedy "noobem" bardzo mało ogarniałem praktycznie cały czas dedałem, przy każdym wejściu na serwer miałem inne konto, a było ich tyle że żadnego nie pamiętam xd.Początki na Mineserwerze
Był październik/listopad 2014, z kolegów grających w Minecraft'a nie został już żaden tylko ja.Upatrzyłem sobie tryb PvP na Minefox'ie, swoją drogą całkiem nieźle mi szło, wbiłem nawet 130-40lvl i miałem kilka podwójnych skrzyń setów 4/3.No ale PvP już mi się nudziło, a że była co jakiś czas alert puszczany że powstał tryb WojownicyDusz postanowiłem sprawdzić o co tam chodzi.Początkowo nie miałem zamiaru opuszczać PvP, ale uległem tryb mi się spodobał.Niestety na Minefox'ie WD było nieco do tyłu, a że słyszałem od graczy że na Mineserwerze jest lepiej rozwinięte, więc wbiłem i tu 
Jak to było z Administracją
Do administracji chciałem dostać się już od bardzo dawna, nie od samego początku gry, ale gdy tylko zobaczyłem że jest coraz więcej pomocników sam zapragnąłem dostać się do administracji.Nadeszły wreszcie ferie 2015, postanowiłem napisać pierwsze podanie i tak też zrobiłem, ale co tu dużo mówić nie wyszło.Trochę ponad miesiąc później napisałem kolejne podanie, tyle że ładniej napisane i wgl. z lepszą ortografią, udało mi się dostać nawet do testu, ale po raz kolejny nie wyszło.Potem miałem jeszcze zamiar napisać kolejne podanie byłem już nawet przygotowany bardzo dobrze, ale rekrutacja została zamknięta, nie pozostało mi nic tylko czekać na kolejną.Wreszcie nadeszła zapowiedź banana o rekrutacji na Policjantów, byłem niezwykle podekscytowany cały czas sprawdzałem czy jest już rekrutacja, w końcu została otwarta.Przyszedłem ze szkoły i napisałem podanie, czułem że ten dzień jest niesamowity gdyż wtedy też przyszedł mój nowy telefon ;P.Pozostało już jedynie czekać na wyniki, w końcu zostały ogłoszone, myślałem że oszaleję gdy przeczytałem na liście nowych policjantów swój nick!To tyle dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie tego