zostałem zbanowany na koncie mister_dawid za podszywanie sie po policjanta czego nierobiłem ale muwiłem ze bende wysylal rekru na forum zeby sie zglosic bo bym chcial dostac plicjanta i wylapywac cheaterów i zostałem zbanowany mojim zdaniem niesłuszny ban bo nic nie zrobiłem i dostałem bana a na tym koncie mam przedmioty na Wojownicy Dusz i chce se pograc ale ktos mnie zbanowal pomozecie chodzi mi o pomocników adminów oraz wlascicieli
Podaj jakiś ss,kto cie zbanował ogólnie więcej informacji.Od siebie dodam że bana na pewno masz słusznego, no chyba że ktoś się pomylił.
ja sie nie podszywam nie wiem o co chodzi niewiem kto mnie zbanował gizmog23 wzarek? niewiem ale tez niewiem czmemu wtf
"ale muwiłem ze bende wysylal rekru na forum zeby sie zglosic bo bym chcial dostac plicjanta"
Policjantem na pewno nigdy nie zostaniesz, spójrz na swoje orto...
cheater musiłem jakos go przestraszyc jak chceecie moge wam wyslac ss jak mnie zabij na fly i mam tez film
Jak chcesz - wysylaj.
Na ub nie licz, tym bardziej ze na poczatku klamales z tym, ze sie nie podszywales.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
MINESERWER.PL