29-April-2016, 14:42:51
Dobrze dziś przedstawię jaki mam pomysł na rozbudowanie GTA
Dodany by został /warp lotnisko, na którym można by bylo spotkać 3 nowe npc
Każdy dawał by nam questa na pokonanie hardcorowego bossa
Również każdy oferował by nam możliwość przedostania się do nowego miasta (samolotem).
Można było by się przedostać do następujących miast : Hong Kong, Wenecja oraz Miami, aby wykonywać questa oraz mieć możliwość teleportowania się do miast
trzeba mieć odpowiednio wysoki lv Na Hong Kong 25 ,Wenecję 40 oraz Miami 65.
W każdym z miast można spotkać nową wzmocnioną mafie oraz hardcorowego bossa.
Np w Wenecji walczyło by się z Wzmocnioną Italiano mafia (włoską mafią)
A bossem w Wenecji był by Ojciec Chrzestny
Również W tym mieście zamiast poruszać się autami (wagonami) były by łódki.
W pierwszym mieście jakim jest Hong Kong Spotykało by się Chińską mafie a bossem był by jakiś Chiński
Przemytnik broni,a proponowana nagroda to Karabin średniego poziomu.
Całe miasto było by w stylu chińskim.
W ostatnim zarazem najtrudniejszym Mieście Na mapie Spawnili by się Gangsterzy Najprawdopodobniej przeważnie Byli by to Afroamerykanie . Natomiast bossem był by Boss narkotykowy
Jest to to pomysł Którego realizacja była by długa ale gra była by dzięki temu ciekawsza oraz Dłuższa.
Ja osobiście zaczynam się nudzić na gta mam już kozackie przedmioty i bronie wszystkie questy zrobione.
Natomiast jeśli chodzi o hp bossów i obrażenia to większość już znam ale nie wiem czy pomysł zostanie zaakceptowany.
Dziękuję za przeczytanie i swoją opinie.
Dodany by został /warp lotnisko, na którym można by bylo spotkać 3 nowe npc
Każdy dawał by nam questa na pokonanie hardcorowego bossa
Również każdy oferował by nam możliwość przedostania się do nowego miasta (samolotem).
Można było by się przedostać do następujących miast : Hong Kong, Wenecja oraz Miami, aby wykonywać questa oraz mieć możliwość teleportowania się do miast
trzeba mieć odpowiednio wysoki lv Na Hong Kong 25 ,Wenecję 40 oraz Miami 65.
W każdym z miast można spotkać nową wzmocnioną mafie oraz hardcorowego bossa.
Np w Wenecji walczyło by się z Wzmocnioną Italiano mafia (włoską mafią)
A bossem w Wenecji był by Ojciec Chrzestny
Również W tym mieście zamiast poruszać się autami (wagonami) były by łódki.
W pierwszym mieście jakim jest Hong Kong Spotykało by się Chińską mafie a bossem był by jakiś Chiński
Przemytnik broni,a proponowana nagroda to Karabin średniego poziomu.
Całe miasto było by w stylu chińskim.
W ostatnim zarazem najtrudniejszym Mieście Na mapie Spawnili by się Gangsterzy Najprawdopodobniej przeważnie Byli by to Afroamerykanie . Natomiast bossem był by Boss narkotykowy
Jest to to pomysł Którego realizacja była by długa ale gra była by dzięki temu ciekawsza oraz Dłuższa.
Ja osobiście zaczynam się nudzić na gta mam już kozackie przedmioty i bronie wszystkie questy zrobione.
Natomiast jeśli chodzi o hp bossów i obrażenia to większość już znam ale nie wiem czy pomysł zostanie zaakceptowany.
Dziękuję za przeczytanie i swoją opinie.