Banan poprzednio mi pisał że są te ity na /warp dzialki w villi.
Poszukałem i nie ma ani łóżek ani drzwi.Dodajcie te itki bo bez nich wygląda tam głupio.Villa banana ma to wyposażenie a inne wyglądają tak 2/10
Przydało by się dodać też tabliczki, ramki na przedmioty i skasować redstone, repeter, kompaktor i zaczep na linkę
(27-April-2016 18:03:46)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Przydało by się dodać też tabliczki, ramki na przedmioty i skasować redstone, repeter, kompaktor i zaczep na linkę
Dobrze mówisz ale zaczep na linke mógłby zostać bo fajnie wygląda np. jako wieszak ozdobny
Jest drewno? Jest (chyba xD) więc zróbcie sobie drzwi i tabliczki :v wątpie, że banan zrobi cokolwiek z tym sklepem, teraz jest dużo innych rzeczy do naprawienia/dodania niż sklep na działach (działki mało kto ma)
(27-April-2016 21:44:16)kubixgame napisał(a): [ -> ]Jest drewno? Jest (chyba xD) więc zróbcie sobie drzwi i tabliczki :v wątpie, że banan zrobi cokolwiek z tym sklepem, teraz jest dużo innych rzeczy do naprawienia/dodania niż sklep na działach (działki mało kto ma)
Jak by się dało craftować to bym miał nawet skończoną działkę
Niech się banan wypowie bo chce mieć fajną działke
Możliwości kraftowania nie będzie ponieważ za lv dostaje się diamenty i z craftingiem po kilku dniach cały diamentowy set.
@up nie chce "kraftowania" ja chce kupić w sklepie w villi
(27-April-2016 21:44:16)kubixgame napisał(a): [ -> ]Jest drewno? Jest (chyba xD) więc zróbcie sobie drzwi i tabliczki :v wątpie, że banan zrobi cokolwiek z tym sklepem, teraz jest dużo innych rzeczy do naprawienia/dodania niż sklep na działach (działki mało kto ma)
Chyba z 15 graczy ma działki i coraz więcej kupuje więc mógłby dodać bo teraz prawie nigdzie nie mam domów (tylko u mnie) Bo sprzętu dobrego nie ma takiego jaki napisałem. I dodanie takich itów to ile mu zajmie? 5-10 minut?