MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomysł, ranking
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam 2 pomysły co do zmian na wd:
1) Wprowadzenie rankingu zabójstw w bieżącej rundzie. Byłby on widoczny z boku i wyświetlałby najlepszą 5 i nas ile aktualnie mamy. Najlepszy gracz mógłby dostać za to np. kasę albo 1 przedmiot boski na kolejną rundę.

2) Wprowadzenie rankingu graczy którzy rozwalili najwięcej kamienia dusz, podobnie jak wyżej czyli widoczny z boku 5 najlepszych gracz i nas z naszą ilością + nagroda dla najlepszego rozwalacza.

Co o tym myślicie?
Ktoś musiał by wykonać na to plugin, ale i tak sam pomysł zbędny teraz jest dobrze tak jak jest.Banan już kiedyś pisał w jakimś poście o TOP15 niszczycieli kamienia dusz że żadnych zmian z topką nie będzie, więc myślę że tutaj zrobi podobnie.
1. Ta jeszcze nagroda ... Ile z 5? 10 k? Nie potrzebne, nie/neutral
2. Był już podobny wątek tylko ranking miał wisieć na forum. Kogo obchodzi kto ile razy uderzył w kamień. Poza tym dużo roboty a potrzebne jak piąte koło u wozu. Neutral.
Zgadzam się z wypowiedziom powyżej , a ten drugi pomysł to już ktoś kiedyś zaproponował .
No w sumie, macie racje Big Grin Ale zawsze zwiększyło by to rywalizacje i szybkość gry Smile
Coś w tym jest przecież w wd chodzi o rozwalenie kamieni przeciwnych drużyn. Lecz zdania nie zmieniam.
Super. kolejny durne pomysły. Radziłbym poszperać na forum troche bo widać ze w ogóle nic nie ogarniasz, poszukaj, zastanów się i wtedy pisz.
Temat był już poruszany, i nie został rozpatrzony pozytywnie. Uważam, że nie ma potrzeby ciągnięcia tego wątku. Osobiście jestem na NIE, powody u @upów. Moim zdaniem wątek nadaje się do KOSZA.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie