26-April-2016, 21:47:40
b]Twój nick na serwerze:skyref2002
[b]Wiek:14
[b]Zainteresowania:Lubie gry komputerowe i czasem programuje male gry
[b]Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze (nie kłam bo sprawdzimy sobie w bazie, nick który podałeś w podaniu):Niejestem pewny ale chyba od 5 miesiecy
[b]Który tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Policjanta?GTA
[b]Tryb na którym spędzasz najwięcej czasu:GTA
[b]Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:1-3 godzin
[b]Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności MineFox.pl? Pomagam nowiciuszom w odnalezieniu sie
[b]Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?Bo jestem jednym z niewielu ktory by potszedl do tego powaznie nie to co inni :/
Jeszcze dodam cos od siebie, niestety mieszkam od 10 lat w niemczech i mam lekka wade pisma po polsku pszepraszam
[b]Wiek:14
[b]Zainteresowania:Lubie gry komputerowe i czasem programuje male gry
[b]Od kiedy jesteś aktywny na naszym serwerze (nie kłam bo sprawdzimy sobie w bazie, nick który podałeś w podaniu):Niejestem pewny ale chyba od 5 miesiecy
[b]Który tryby głównie nadzorowałbyś posiadając rangę Policjanta?GTA
[b]Tryb na którym spędzasz najwięcej czasu:GTA
[b]Ile dziennie możesz spędzić czasu na serwerze:1-3 godzin
[b]Czy coś do tej pory zrobiłeś dla społeczności MineFox.pl? Pomagam nowiciuszom w odnalezieniu sie
[b]Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?Bo jestem jednym z niewielu ktory by potszedl do tego powaznie nie to co inni :/
Jeszcze dodam cos od siebie, niestety mieszkam od 10 lat w niemczech i mam lekka wade pisma po polsku pszepraszam