25-December-2014, 15:57:42
Witam chciałem opublikować moj problem i ostrzec innych aby systematycznie zmieniali hasła na waszych kontach! Sobota ok. 18:00 probuje wejść na moje konto, lecz pisze inforamcja ze jestem juz zalogowany. Po kilku próbach wszedłem na moje 2 konto pod innym nickiem. Żeczywiście ktoś grał (na survival) na moim koncie i wychodził w miare daleko za pvp i zjadał koxy bez powodu. Po jakims czasie gdzies uciekł i wylogował sie. Wchodze na moje konto i pusto
. Straciłem excalibur, demo eq (oprocz hełmu), amu boskiej ochrony, kilka koxów, kose zaglady i topór tyranów oraz 30k. Proszę o interwencje admina w tej sprawie!(NIKOMU NIE DAWAŁEM MOJEGO HASŁA ANI NIE MAM RODZEŃSTWA).
. Straciłem excalibur, demo eq (oprocz hełmu), amu boskiej ochrony, kilka koxów, kose zaglady i topór tyranów oraz 30k. Proszę o interwencje admina w tej sprawie!(NIKOMU NIE DAWAŁEM MOJEGO HASŁA ANI NIE MAM RODZEŃSTWA).
Jezeli haslo zostanie złamane/zmienione na emaila przychodzi wiadomosc o nowym haśle ![[Obrazek: logo.gif]](http://mineserwer.pl/images/mybbwdv1/logo.gif)