MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Moje konto zostało okradzione!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałem opublikować moj problem i ostrzec innych aby systematycznie zmieniali hasła na waszych kontach! Sobota ok. 18:00 probuje wejść na moje konto, lecz pisze inforamcja ze jestem juz zalogowany. Po kilku próbach wszedłem na moje 2 konto pod innym nickiem. Żeczywiście ktoś grał (na survival) na moim koncie i wychodził w miare daleko za pvp i zjadał koxy bez powodu. Po jakims czasie gdzies uciekł i wylogował sie. Wchodze na moje konto i pusto Sad . Straciłem excalibur, demo eq (oprocz hełmu), amu boskiej ochrony, kilka koxów, kose zaglady i topór tyranów oraz 30k. Proszę o interwencje admina w tej sprawie!(NIKOMU NIE DAWAŁEM MOJEGO HASŁA ANI NIE MAM RODZEŃSTWA).
Zawsze možna sprawdzić IP, z którego gracz się zalogował.
Tak racja może ten gracz który wbił ci na konto jest zalogowany na serwie i można przechwycić IP i zbanowac go
A na innych serwerach masz takie same hasło jak na mineserwer ?
ADMINISTRACJA NIE ODPOWIADA ZA UTRACONE ITEMY

Jest taka opcja jak dodanie emaila Smile Jezeli haslo zostanie złamane/zmienione na emaila przychodzi wiadomosc o nowym haśle Smile Pozdrawiam
Co Ci z emaila jak eq juz nie masz ;_;
Jezeli miales Vipa to Ci administracja moze wygenerowac nowe haslo.
Ale zaraz ty znasz haslo, ale nie masz itow.
Arih juz powiedzial pewien punkt regulaminu.

Niks tak jak trebor pytal- Czy miales takie same haslo na innych serwerach ?
Zamykam bo już wyjaśnione lub nikt dawno nic nie pisał.

[Obrazek: logo.gif]
Przekierowanie