MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban Wagog
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika: Wagog

Jesteś recydywistą ? : Nie

Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać unbana ponieważ, jestem pewny, że dostałem bana całkowicie niesłusznie. Było to przed chwilą
gdy grałem na trybie RPG i zrobił to automatyczny AC. Od 2 lat kiedy gram na mineserwerze zawsze grałem uczciwie i czysto. Proszę o sprawdzenie czy dostałem go słusznie.

Serwer: mineserwer
Jeszcze nigdy nie zobaczyłem żeby AC zbanował kogoś O_O Mi się wydaję że ty kłamiesz [nie jestem pewny].
heheh ac zostało dodane na rpg co tu więcej mówić jak ac wykryło to dostałeś bana ale pokaż ss bana
akurat nad tobą stałem podczas bana, więc jesteś ostatnią osobą która się z tego wykręci... ban w pełni zasłużony.

W sytuacji takich kłamstw najpewniej będę dożywotnio kasował konta, bo to podchodzi pod bezczelność =/
Nie wiem na jakiej podstawie tak sądzisz bo jestem naprawdę czysty, i nie wiem o jaki rodzaj cheatów mnie oskarżasz bo ja gram czysto.
AC właściwie nie potrafi wykryć innego cheata niż aura Wink
Ale ja naprawdę niczego nie mam i nie mam jak się inaczej bronić niż tylko słowem. I zresztą po co mi by była aura na RPG Sad
Na to już ty sobie odpowiedz.

To ile tam grałeś nie ma całkowicie żadnego znaczenia bo wcześniej twoje konto nigdy pod kątem aury sprawdzane nie było.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie