Witam!
Jest pewien problemik z bossem na Sali Cierpienia. Ten problem to małe pole manewru. Gdy dojdziemy na koniec mapy i wskoczymy do miejsca z bossem, mamy tylko 3x3 kratki do walki.
Wniosek: Pokonanie bossa z miecza jest niemożliwe!
Proszę więc o zwiększenie pola manewru na tym bossie!
Jestem za byłem u tego bossa i cały czas musiałem się leczyć nie miałem czasu go nawet uderzyć.
Nie mam różdżki osłabienia ale nawet z nią jest to niemożliwe.Niby jest opcja strzelania z łuku z góry ale to trochę nie ma sensu , bo mając mój łuk potrzeba jakieś 357 strzał
dojdę do bossa to ocenię, sala cierpienia i sala rozpaczy to najtrudniejsze z sal, nie mam zamiaru ich ułatwiać jeśli są one możliwe do przejścia, gdy będę nagrywał potwierdzi się ich trudność, tak czy inaczej wiele osób już tą sale zrobiła, więc nie zanosi się aby miały pojawić się tam ułatwienia.
@Banan, jest to możliwe, jeżeli Vark123 przyjdzie 20 razy to go zabije jakimś cudem, pole do manewru może zostać, ale przydałoby się zmniejszyć jeszcze prędkość reapera, jeżeli nie to zwiększyć miejsce bo samemu to nie jest możliwe.
Skro nie da się samemu to pozostaje robić w teamie. Na chwilę obecną żadnych zmian nawet nie planuje w tym zakresie, gdyż quest jest wykonywalny, sporo osób ma już tą sale zaliczoną.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!